Suunnistus

Hajatek-keskimatkan kisasivut löytyvät vasemmalta valikosta kilpailut

Kuopio-Jukolasta avattu alasivu kts valikko vasemmalta

Epsu-kortti

Tänä vuonna aloitetaan Etelä-Pohjanmaan suunnistuksen alueella Epsu-kortin käyttö. Kortin omistaja on oikeutettu osallistumaan kaikkiin hankkeessa mukana olevien seurojen kuntosuunnistustapahtumiin ilman karttamaksua. Emit-kortin vuokra tms. eivät sisälly Epsu-korttiin.

Epsu-kortin hinta on kaudella 2014 50 €. Kortin myyvä seura saa myyntihinnan kokonaan itselleen ja ostohetkellä haltijan nimi kirjoitetaan korttiin.

Hankkeen tarkoituksena on myös panostaa nuoriin suunnistajiin. Tämän takia kaikki alle 20-vuotiaat saavat osallistua ilmaiseksi kaikkiin yhteistyöseurojen kuntorastitapahtumiin.

Epsu-kortissa mukana olevat seurat: Alahärmän Kisa, Alajärven Ankkurit, Jalasjärven Jalas, Kauhajoen Karhu, Kauhavan Wisa, Kortesjärven Järvi-Veikot, Kuortaneen Kunto, Lappajärven Veikot, Lapuan Virkiä, Lehtimäen Jyske, Pohjankyrön Rasti, Rasti-Jussit, Rasti-Ketut, Rasti-Kurikka, Suunta-Jurva, Solf IF/Malax IF, Teuvan Rivakka,/Närpes OK, Vaasan Suunnistajat/iF Femman, Ylistaron Kilpa-Veiljet, Ähtärin Urheilijat.

Kortteja saa ostaa iltarasteilla tai Hakalasta. Lisätietoja Heikki Hakala 0400-204070.

Huom! Maanantaina 21.4. alkavat iltarastit Kauhavalla ja keskiviikkona 24.4. Kortesjärvellä (Kirkonkylä).

Eeva-Liisa Hakalan blogi#temporarylink

Enskan lista 2013 #temporarylink

Suunnistuksen loppuranki 2013 linkistä   #temporarylink

Luokkarajat linkistä #temporarylink

SSL:n tiedote#temporarylink 1.11.2013 Pyöräsuunniustuksen valmennusryhmät nimetty

Kitkan Kiusaus YöCupin 1. osakilpailu 25.09.

Tulokset

Väliajat

Espanjassakin kisa jatkui maaliintulon jälkeen.
Kuva R-L Hakala
Tuntematon tiedostomuotoAikuisten suunnistuskoulutus.pptx (5.1 MB)
Aikuisten suunnistuskoulutus