Hiihto

HOX Nappulahiihtojen sponsorit!

Tänä vuonna Risto Pirttinen (puh. 050 5683562) hoitaa nappulahiihtojen sponsoreiden hankinnan ja sopii heidän kanssaan kisojen ajankohdista. Sponsori voi halutessaan tarjota makkarat hiihtäjille ja heidän taustajoukoilleen.

Sponsorit ovat nappulahiihtojen elinehto! Yhteistyö hiihtojaoston kanssa kisojen järjestämiseksi on tärkeää alueen lasten ja nuorten liikunnan kannalta. Tervetuloa sponsoroimaan nappulahiihtoja!

Yhteistyökumppanit

KUVA: Antti Järvinen Photography

Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtojaosto on aktiivinen junioriurheilun toimija Kauhavalla. Meillä on kaksi harjoitusryhmää: hiihtokoulu 5-8-vuotiaille sekä mini- ja hopeasomparyhmä 9-16-vuotiaille. Hiihtokoulun ohjaajina toimivat Aino Huhdankoski ja Miia Saari. Mini- ja hopeasomparyhmää valmentaa Neea Rintala.

Mini- ja hopeasomparyhmän harjoituksia järjestetään säännöllisesti toukokuusta maaliskuuhun. Hiihtokoululaisten harjoitukset alkavat syyskuussa. Harjoitusajaksi on vakiintunut sunnuntai-ilta. Harjoituspaikkana toimii talvisin Kitkan ulkoilualue; kesäisin mini- ja hopeasomparyhmät valloittaa muitakin maakunnan maastoja.

Meidän tiimissämme on mukana noin 20 erilaista urheilijaa erilaisin tavoittein: joku tavoittelee menestystä kilpailuissa, toinen haluaa vain harrastaa. Meille kaikki urheilijat ovat yhtä tärkeitä ja arvokkaita!

Lisätietoa tulevista harjoituksista saat valmentajilta. Tervetuloa!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Puh: 045 1233025 (Neea)

Sähköposti: hiihto.kjv@gmail.com

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Harjoitus- ja kilpailukeskus:

Kitkan maja ja ulkoilualue

Kitkantie 60, Kortesjärvi

KUVA: Antti Järvinen Photography
KUVA: Antti Järvinen Photography

 

 

Intersport Seinäjoki -tunnus: 230519

Sano tunnusnumero tai ´"Kortesjärven Järvi-Veikot Hiihto" Seinäjoen Intersportin kassalla, kun ostat mitä tahansa tuotteita. Ostetut tuotteet keräävät hiiihtojaostolle bonusta, joka voidaan lunastaa lahjakortteina tai ilmaisina tuotteina.

isokangas kartta.jpeg (6.9 MB)
Purmojärven latukartta
KUVA: Antti Järvinen Photography