Hiihto

Haluaako edustamasi yritys tai yhdistys järjestää nappulahiihdot yhteistyössä KJV:n hiihtojaoston kanssa talvella 2019?

Ota yhteyttä:

Puhelin: 045 3280354 (Elina Huhdankoski)

Sähköposti: hiihto.kjv@gmail.com

Yhteistyökumppanit

KUVA: Antti Järvinen Photography

Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihto elää nousukautta. Meillä on kaksi harjoitusryhmää: hiihtokoulu 5-8-vuotiaille sekä mini- ja hopeasomparyhmä 9-14-vuotiaille. Valmentajina toimivat KJV:n omat kasvatit Elina Huhdankoski ja Neea Rintala.

Harjoituksia järjestetään vikoittain toukokuusta maaliskuuhun. Harjoitusajaksi on vakiintunut sunnuntai-ilta. Harjoituspaikkana toimii talvisin Kitkan ulkoilualue; kesäisin mini- ja hopeasomparyhmä valloittaa muitakin maakunnan maastoja.

Meidän tiimissämme on mukana noin 40 erilaista urheilijaa erilaisin tavoittein: joku tavoittelee menestystä kilpailuissa, toinen haluaa vain harrastaa. Meille kaikki urheilijat ovat yhtä tärkeitä ja arvokkaita!

Tällä kaudella sinulla on hieno mahdollisuus tulla osaksi meidän huipputiimiä! Tulevat harjoitukset on merkitty tämän sivun kalenteriin. Tervetuloa!

Mikäli on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Puhelin: 045 3280354 (Elina) tai 045 1233025 (Neea)

Sähköposti: hiihto.kjv@gmail.com

Harjoitus- ja kilpailukeskus:

Kitkan maja ja ulkoilualue

Kitkantie 60, Kortesjärvi

KUVA: Antti Järvinen Photography
KUVA: Antti Järvinen Photography

 

 

Intersport Seinäjoki -tunnus: 230519

Sano tunnusnumero tai ´"Kortesjärven Järvi-Veikot Hiihto" Seinäjoen Intersportin kassalla, kun ostat mitä tahansa tuotteita. Ostetut tuotteet keräävät hiiihtojaostolle bonusta, joka voidaan lunastaa lahjakortteina tai ilmaisina tuotteina.