Hiihto

HOX Nappulahiihtojen sponsorit!

Tänä vuonna Risto Pirttinen (puh. 050 5683562) hoitaa nappulahiihtojen sponsoreiden hankinnan ja sopii heidän kanssaan kisojen ajankohdista. Hiihtojaosto myy edelleen makkaroita nappulahiihdoissa ja sponsorit voivat halutessaan lahjoittaa makkarat hiihtojaostolle. Näin hiihtojaosto saa kisojen järjestämisestä pienen tuoton.

Sponsorit ovat nappulahiihtojen elinehto! Yhteistyö hiihtojaoston kanssa kisojen järjestämiseksi on tärkeää alueen lasten ja nuorten liikunnan kannalta. Tervetuloa sponsoroimaan nappulahiihtoja!

Yhteistyökumppanit

Purmojärven laturetki la 13.3.

Lähtöpaikka Isokankaan kota (Isokankaantie 90, 62420 Purmojärvi). Valittavana erimittaisia hiihtolenkkejä 4-16 km perinteisen että vapaan tyylin hiihtoon. Kodalla pillimehutarjoilu klo 10-13. Laturetkeen osallistuneiden kesken arvotaan 4 kpl Härmäläinen kylpyläpäivä -lahjakortteja. Osallistu arvontaan lähettämällä viesti numeroon 045 3280354 hiihdettyäsi lenkin. Ilmoita viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja minkä pituisen reitin hiihdit. Arvontaan voi osallistua koko päivän! Retkipäivänä maskin saa riisua vain hiihto-osuuden ajaksi.

Lisätiedot: 045 3280354 / Elina Huhdankoski, hiihtojaoston pj.

Molempien ryhmien osalta talven viimeiset harjoitukset järjestetään su 7.3.

Hiihtokoulun (5-8 v.) ja mini- ja hopeasomparyhmän (9-14 v.) harjoitukset Kitkalla sunnuntaisin klo 17. Tervetuloa mukaan! Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Ohjaajat lisäävät huoltajan ensimmäisissä harjoituksissa WhatsApp-ryhmään, jossa infotaan tulevista treeneistä.

KUVA: Antti Järvinen Photography

Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtojaosto on aktiivinen junioriurheilun toimija Kauhavalla. Meillä on kaksi harjoitusryhmää: hiihtokoulu 5-8-vuotiaille sekä mini- ja hopeasomparyhmä 9-14-vuotiaille. Hiihtokoulun ohjaajina toimivat Aino Huhdankoski ja Miia Saari. Mini- ja hopeasomparyhmää valmentaa Neea Rintala.

Harjoituksia järjestetään säännöllisesti toukokuusta maaliskuuhun. Harjoitusajaksi on vakiintunut sunnuntai-ilta. Harjoituspaikkana toimii talvisin Kitkan ulkoilualue; kesäisin mini- ja hopeasomparyhmät valloittaa muitakin maakunnan maastoja.

Meidän tiimissämme on mukana noin 20 erilaista urheilijaa erilaisin tavoittein: joku tavoittelee menestystä kilpailuissa, toinen haluaa vain harrastaa. Meille kaikki urheilijat ovat yhtä tärkeitä ja arvokkaita!

Lisätietoa tulevista harjoituksista saat valmentajilta. Tervetuloa!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Puh: 045 1233025 (Neea)

Sähköposti: hiihto.kjv@gmail.com

KUVA: Antti Järvinen Photography

Harjoitus- ja kilpailukeskus:

Kitkan maja ja ulkoilualue

Kitkantie 60, Kortesjärvi

KUVA: Antti Järvinen Photography
KUVA: Antti Järvinen Photography

 

 

Intersport Seinäjoki -tunnus: 230519

Sano tunnusnumero tai ´"Kortesjärven Järvi-Veikot Hiihto" Seinäjoen Intersportin kassalla, kun ostat mitä tahansa tuotteita. Ostetut tuotteet keräävät hiiihtojaostolle bonusta, joka voidaan lunastaa lahjakortteina tai ilmaisina tuotteina.

isokangas kartta.jpeg (6.9 MB)
Purmojärven latukartta