Hiihto

Yhteistyökumppanit

Hiihtoharjoitukset talvella 2020

5-9 vuotiaiden lasten hiihtokoulua järjestetään Kitkalla sunnuntai-iltaisin klo 17-18. Hiihtokoulussa harjoitellaan hiihdon perustekniikoita leikkejä ja pelejä unohtamatta. Vuosina 2011-2015 syntyneet lapset ovat tervetulleita mukaan! Harjoitusmaksu on 30€/hiihtokoululainen tai 50€/perhe (perheestä useampi kuin yksi lapsi osallistuu harjoituksiin). Harjoitusmaksun maksaneet saavat upouuden KJV:n hiihtopipon! Hiihtoa jo pidempään harrastaneille 9-15 vuotiaille nuorille on oma harjoitusryhmänsä.

KUVA: Antti Järvinen Photography

Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihto elää nousukautta. Meillä on kolme harjoitusryhmää: hiihtokoulu 5-8-vuotiaille, minisomparyhmä 9-12-vuotiaille sekä hopeasomparyhmä 13-15-vuotiaille. Valmentajina toimivat KJV:n omat kasvatit Elina Huhdankoski ja Neea Rintala.

Harjoituksia järjestetään vikoittain toukokuusta maaliskuuhun. Harjoitusajaksi on vakiintunut sunnuntai-ilta. Harjoituspaikkana toimii talvisin Kitkan ulkoilualue; kesäisin mini- ja hopeasomparyhmät valloittaa muitakin maakunnan maastoja.

Meidän tiimissämme on mukana noin 40 erilaista urheilijaa erilaisin tavoittein: joku tavoittelee menestystä kilpailuissa, toinen haluaa vain harrastaa. Meille kaikki urheilijat ovat yhtä tärkeitä ja arvokkaita!

Tällä kaudella sinulla on hieno mahdollisuus tulla osaksi meidän huipputiimiä! Lisätietoa tulevista harjoituksista saat valmentajilta. Tervetuloa!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Puhelin: 045 3280354 (Elina) tai 045 1233025 (Neea)

Sähköposti: hiihto.kjv@gmail.com

KUVA: Antti Järvinen Photography

Harjoitus- ja kilpailukeskus:

Kitkan maja ja ulkoilualue

Kitkantie 60, Kortesjärvi

KUVA: Antti Järvinen Photography
KUVA: Antti Järvinen Photography

 

 

Intersport Seinäjoki -tunnus: 230519

Sano tunnusnumero tai ´"Kortesjärven Järvi-Veikot Hiihto" Seinäjoen Intersportin kassalla, kun ostat mitä tahansa tuotteita. Ostetut tuotteet keräävät hiiihtojaostolle bonusta, joka voidaan lunastaa lahjakortteina tai ilmaisina tuotteina.