KJV pääsi mitalien makuun Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruushiihdoissa alkutalven huonoista keleistä huolimatta

Elina Huhdankoski
28.1.2020

Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruushiihdot järjestettiin tänä vuonna Joupiskalla 25.-26.1. Kilpailujen isäntänä toimivat Ilmajoen kisailijat. Vaikka alkutalvi on lumiolosuhteiden puolesta ollut huono, KJV:n hiihtäjät ylsivät silti kisoissa hienoihin suorituksiin. Miia Saari voitti lauantain henkilökohtaisella matkalla piirinmestaruuden sarjassa N13 ja Mika Kärkkäinen otti piirinmestaruushopeaa sarjassa M15. Sunnuntain pariviesteissä mitaleille ylsivät Aida Koivisto ja Eveliina Syrjälä. He hiihtivät hopeaa sarjassa N16.

Kaiken kaikkiaan lauantain kilpailussa KJV:tä edustivat yhdeksän hiihtäjää ja sunnuntain pariviesteissä viisi paria. Hiihtäjät ylsivät onnistuneisiin suorituksiin myös mitalisijojen ulkopuolella. Tästä on hyvä jatkaa kautta toivottavasti alkutalvea lumisemmissa olosuhteissa!