info

8.4.2015 klo 20:34
    Enää muutama viikko kauden alkuun, nii rupeais olla aika tiukalle kausiennakkolle:

1-4: KJV, ABC, KOMU, Sisu-Pallo 2

Sekä ABC:llä että KOMUlla on rankasti uudistuneet joukkueet, ABC värvänny nuorta lihaa ja KOMU on kuulemma hankkinut paluumuuttajia kolmosen ajoilta(?). Jos pitää paikkansa niin siellä saattaa olla muutamakin alasarjamaradona vipeltämässä. Nähtäväksi jää sitten jos kumpikaan näistä saa yhteispeliä toimimaan. KJV:ltä löytyy sarjan kovin keskikenttä Mäki-Maunukselan johdolla, mikäli Sisu-Pallo ei ole värvännyt kotikunnan poikia KJV:ltä sinne. KJV:n ja Sisu-Pallon etu on kotipeleissä, koska harvemmin vaasalaiset jengit lähtee täysin voimin vierasotteluihin. Ja vastoinpäin, niillä tulee vähän liikaa matkustamista ja porukka saattaa vaihdella jopa niin paljon ettei pysy kärkinelikossa.

5-8: Norrvalla, Black Islanders, Töjby, SIF 2

Norrvallan pojat jaksaa perinteen mukaan juosta mutta pallo ei aina pysy mukana. BI ja Töjby, nousijajoukkueet ja mustat hevoset. Tiukkaa vääntöä keskinäisissä otteluissa joissa Töjby oli tulosten perusteella parempi. BI pelasi myös harkkamatsin ABCtä vastaan ja antoi myrskyvaroituksen venymällä tasapeliin. SIF 2 ollut keskikastin joukkue jo useamman vuoden ajan ja oletetaan että jatkaa samalla radalla.

9-12: SuSi, KuRy, APV, PUS

Näistä tiimeistä ei oo mitään tietoo mutta sarjan hänniltä varmaan löytyvät kauden päätteeksi.

info

16.6.2016 klo 20:57

Vs: Vaasan Vitonen 2016 - Kaikkien aikojen kausi!
    Vastaus #61 : tänään kello 08:19:48

Eilen pelattiin myös ottelu SuSi - Karhu, joka päättyi SuSin hyväksi 4-3 (2-1). Ottelussa SuSi onnistui karkaamaan jo 2-0 johtoon puolen tunnin kohdalla, mutta Karhu kavensi ennen taukoa lukemiksi 2-1, kun laidalta lähtenyt keskitys valahti juuri riman alta maaliin. Toisen jakson alussa Karhu tälläsi hyökkäyksen päätteeksi pelin tasoihin. Noin parikymmentä minuuttia ennen loppua Karhu meni 3-2 johtoon läpiajosta. Ottelun viimeisen viiden minuutin aikana alkoi tapahtua kun SuSi tasoitti pelin kulmasta aiheutuneen flipperipalloilun jälkeen. Maalin jälkeen SuSi jatkoi painostusta ja runnoi pallon väkisin maaliin lisäajalla rajaheiton jälkitilanteesta.

Paljon on kyllä ristiinpelaamista tapahtunut ja kärjessä käydään tiukkaa taistelua, mikä tekee sarjasta todella mielenkiintoisen!

info

14.7.2016 klo 17:58
    Tauon kunniaksi vähän tulosveikkausta seuraavista peleistä: :)

ABC - Karhu 1-1 (0-0)
    Tiukkaa vääntöä, Kauden tasapelikone Karhu nappaa pisteen vieraissa.

KuRy - Töjby 2-1 (1-0)
    Kurikka avaa pistetilinsä ja yllättää Töjbyn!!

KJV/Kanu - KOMU 3-1 (1-0)
    Loistavasti viime kaudesta petrannut Kauhava ottaa helpohkot kolme pistettä kotonaan.

just

1.8.2016 klo 08:09
    APV-ABC 4-2 (2-2).

Kotiporukan alku oli todella surkea,kun ABC-pelaaja laittoin pallon maaliin ekalla minsalla. Toki APV-pelureista valtaosa oli rentoutunut turhan hyvin jossain musiikkitapahtumassa viime päivät, joten ihmekös tuo..APV kuittasi vierasmaalin tosi nopeasti komean kuvion päätteeksi ja peli jatkui suht tasaisena pitkään ekalla jaksolla. Toisen vierasmaalinsa ABC sai kulmasta, kun joukkueen pääpelispesialisti jätettiin liian vapaaksi maalin eteen. APV tasoitti kumminkin myös tämän maalin jonkun ajan päästä hyvän kombinaation jälkeen.

Tokalla jaksolla vieraiden jalka alkoi selvästi painaa ja alavutelaiset saivat paikkoja useampaankin osumaan. Kahta enempää ei keltapaidat kuitenkaan onnistuneet tällä kertaa tekemään sitkeästi puolustunutta vaasalaisryhmää vastaan.

että näin

11.8.2016 klo 23:07
    Laitetaas taas vähän veikkausta loppuviikon peleistä:

SIF - Töjby 2-1
    Siffi kotonaan "ennakkosuosikki", varsinkin jos tuomaritoiminta on samaa mitä viime pelissä. Töjby kohtalaisen heikko ollut vierasreissuillaan, pisteet Sundomiin.

Karhu - KOMU 1-1
    Tiukka kamppailu, Karhu nappaa pisteen kotonaan.

Norrvalla - Malax 3-1
    Jos Norvalla saa apuja ykköjoukuueeltaan niin on kotonaan kova.

VäVi - APV 3-3
    APV tarvitsee kipeästi pisteitä. Kotonaan VäViä vastaan APV hallitsi ottelun kulkua, mutta lopulta ottelu kääntyi tasapeliin viimeisillä minuuteilla. Pelikiellot ja sairastupa verottaa vierailijoiden pelaajistoa. Nuorilla klopeilla on nyt näytön paikka!

ABC - SuSi 1-4
    SuSi nappaa pisteet tästä.

KJV/Kanu - KuRy 6-1
    Kurikan ahdinko syvenee ja Kauhavalta tuskin tulee helpotusta tähän.

että näin

18.8.2016 klo 12:51
    Fc Komu - APV 10-1

Pelissä oli kovat panokset sillä voitolla Komu varmistaisi säilymisen sarjassa kun ero putoamisviivan alapuolella olevaan APV:hen kasvaisi saavuttamattomaan 18 pisteeseen. Ensimmäisellä puoliajalla taululle lukemat 7-0 ja peli käytännössä ohi. APV oli melko voimaton ilman kotiyleisön tukea. Kärjessä tilanne tasainen kun 4 joukkuetta on pisteen sisällä. Vitosen mitalikamppailusta tulee vielä hurja. Kenttä oli tänään todella märkä ja liukas. Onnea APV:lle kutosdivariin ensi kaudelle.

peukut

20.8.2016 klo 07:01
    Malax IF - KJV/Kanu 3-3 (0-1)

Vaiherikkaan ottelun jälkeen Maalahdessa päädyttiin pistejakoon. Keliä ja kentän kuntoa kuvannee parhaiten adjektiivi eksoottinen. Raekuuron lomassa toteutetun alkumämmön jälkeen itse ottelu oli melko tasaista vääntöä, jota ei ainakaan kauniiksi jalkapalloksi voi mitenkään kutsua. MIF hallitsi kenttätapahtumia, mutta ei päässyt tekopaikoille. KJV oli tehokkaampi ja siirtyikin toisella jaksolla jo 0-2 johtoon. Tätä seurasi kuitenkin musta pariminuuttinen, ja hetkessä kotijoukkue takoi vikkelien hyökkääjiensä johdolla taululle 3-2 lukemat. Tästä ei lannistuttu, vaan vieraat onnistuivat hyvällä joukkuepelillä tasoittamaan ottelun.
    Pisteen myötä myös KJV/Kanu varmisti sarjapaikkansa Vitosessa ensi kaudeksi.

• Jouni Mattila

27.8.2016 klo 08:03
    Vävi - fc komu 3-4
    Ottelussa nähtiin jopa kaksi saksipotkua joista toinen pysähtyi maaliviivalle ja toinen meni maaliin. Hienot suoritukset eivät silti riittäneet väville ja vähän huonosti pelannut komu vei pisteet.

ei mee hyvin

28.8.2016 klo 07:37
    APV-TÖJBY 1-8 (0-4).

Tulos kertoo kaiken oleellisen APV:n palloilujoukkueesta tällä hetkellä - valitettavasti.

no nyt

2.9.2016 klo 10:09
    Kurikan ryhti nappasi vihdoin ja viimein avauspisteensä 1-1 tasapelillä, Sudomia vastaan. Ottelu pelattiin loistavakuntoisella Jurvan keskuskentällä.

SIF hallitsi ottelua mielinmäärin mutta kurikkalaisten onneksi ruuti oli märkää. Tuomarityöskentely oli huteraa, peli meinasi lähteä täysin lapasesta. Ryhdin nuorta miestä huitaistiin kyynärpäällä päähän, peli sai jatkua. Ryhdiltä vietiin myös aika selkeä pilkku.

Kahdeksan minuuttia ennen loppua vierasjoukkue meni johtoon, tällä kertaa Ryhti kuitenkin taisteli loppuun saakka ja tasoitti pari minuuttia ennen loppua.

et näin

12.9.2016 klo 12:42
    Kummalliseksi menny tämä jalkapallo, vissiin Väviltäkin oli käynyt joku hieman huitomassa tuomaria ottelussa kjv/kanua vastaan, tarkempaa tietoa ei ole mutta 4 ottelua sai vissiin olla sivussa. Nelosessahan oli kuristettu linjatuomaria ja nyt sitten tämä. Saisi kyllä ihan reippaasti kieltää tulemasta pelaamaan mitään pelejä koskaan jos ei pysty itseään hillitsemään sen vertaa ettei käy käsiksi tuomareihin/kanssapelaajiin. En osaa kyllä sanoa olisiko näillä kaikilla tapahtumilla joku yhteinen tekijä, tuskin...

KuRy

Noniin, kaikkien aikojen kausi paketissa.
    Kärkikolmikko ja toinen putoaja olivat asiantuntijapiirien tiedossa jo ennen kauden alkua. Gallupin voittanut Kurikka oli monien yllätykseksi järkyttävän huono ja putosi täysin ansaitusti sarjasta. Melkoinen sukellus viime kauteen nähden heiltä. Paljon pelattiin ristiin ja ottelut pääsääntöisesti melko tasaisia vääntöjä. Hyvä niin. Kuten yllä mainittu, Malax oli kaikkein tasaisin suorittaja läpi kauden. Mielenkiintoista toki, että voittajien pistemenetykset tulivat lähinnä keskikastin ja häntäpään joukkueita vastaan. Ei siis todellakaan mitenkään ylivoimainen joukkue.
    Oman härmäläisjengin edesottamukset yllättivät lopulta allekirjoittaneenkin positiivisesti ja monien kirjoissa putoajaksi uumoiltu joukkue sijoittui lopuksi puolen välin yläpuolelle.

huomioitu

21.4.2017 klo 22:12
    Harjoitusottelu KJV/Kanu - Ponnistus (IV Div.) 7-1 (0-1)

fifa

22.4.2017 klo 22:00
    Tänään pelattu harkkamatsi Kjv/kanu vs NIK päättyi kotijoukkueen voittoon 5-2, peli oli semmosta niinku harkkamatseis yleensäki eli aika sekavaa, tosin ansaittu voitto kotijoukkueelle näin puolueettoman katsojan silmin.

eri foorumilta

22.4.2017 klo 22:02
    Tånään pelattu harjoitusottelu Kjv/Kanu vs NIK päättyi kotijoukkueen voittoon 5-2, sekavaa peliä puolin ja toisin, mutta en usko että NIK tuollaisella pelillä pärjää nelosessa tai sitten vaasan 5 div taso on vaan niin pirun kova ?

näin

18.5.2017 klo 22:37

Vs: Vaasan Vitonen 2017 - Taas mennään!
    Vastaus #40 : tänään kello 13:18:20
    Tänään oli sydenissä (Syd-österbotten lehti) pitempää juttua tästä Korsnäs FF2/gazije sopasta. Joukkuejohtajan (pelasi itse myös ottelussa) mielestä vaikka oli käytetty rumaa kieltä tuomaria vastaan ei mitään tappouhkauksia oltu jaettu tai että kotijoukkue olisi käyttäytynyt uhkaavasti tuomareita kohti. Hänen mielestä ei ollut tarvetta keskeyttää ottelua.... Totesi vielä että samat äijät ehkä perustaa oman seuran.
    Taas seuran puheenjohtajan mukaan ei tiedetä mitä onko siellä uhkailtu vai ei mutta ei näkenyt muita vaihtoehtoja kuin että korsnäs ff2 vetäytyy sarjasta.

Liitossa on vielä tutkimus käynnissä.

+

26.5.2017 klo 09:11
    SuSi - Töjby FC 5-1 (1-0)

Aika hyvin oli SuSin hallussa peli, eikä Töjby juurikaan saanut paikkoja.

Mainittakoon vielä viikonlopun KJV/Kanu - SuSi ottelusta, joka päättyi KJVn 2-1 voittoon, että SuSi pelasi 90min miehen vajaalla kun ei pelaajia päässyt tarpeeksi otteluun. Tästä huolimatta varsinkin toisen puoliajan aikana SuSi hallitsi peliä täysin vajaallakin, mutta ei onnistunut tasoittamaan peliä.

Tasaisissa merkeissä on kyllä sarja edennyt tulosten puolesta joten jännää tulee!

jee

7.6.2017 klo 09:01

Vastaus #46 : tänään kello 08:12:46

ABC - KJV/Kanu 1-2 (0-0)

Kauniissa kesäisessä säässä pelattu ottelu ei nouse klassikoiden joukkoon, mutta ihan hyvätasoinen vääntö tunnelmallisella Vaskiluodon kentällä ja sen hieman keskeneräisellä nurmella saatiin.
    Tunnustelevan ensimmäisen puolikkaan jälkeen vieraat tulivat toiselle jaksolle hyvällä jallalla tehden kaksi salamamaalia. Tätä seurasi kuitenkin klassinen hyvänolontunne ja passivoituminen, jonka myötä ABC pääsi peliin mukaan. Tolpassa ja maaliviivallakin käytiin, mutta sen lähemmäs tasoitusta ei kotijoukkue päässyt.
    Kiitokset ABC:lle rehdistä ja hyvästä vastuksesta. Ylos

?

13.9.2017 klo 22:26
    Norvalla täyttää gazijen jättämää aukkoa ???

jaajo

13.9.2017 klo 22:27

Vastaus #61 : tänään kello 13:07:39
    Lainaus käyttäjältä: Maalintekiä - eilen kello 13:07:56
    Onko kauhavalla ollut kenties jonkinlainen kulttuurien välien selvittely kun 90+3 minuutilla kolme punaista
    Turhautumista vain vierasjoukkueen puolelta, ei mitään sen suurempaa.

VPV röykytti eilen ABC:tä peräti 7-0 lukemin. Viimeisellä kierroksella VPV kohtaa viimeistä edellisenä olevan Kauhajoen Karhun, joten pienoinen ihme saa tapahtua, mikäli VPV vielä nousunsa onnistuu sössimään.

perseestä

16.9.2017 klo 22:30
    VPV neloseen! Karhu päätti nössöillä ja vammailla ja eivät saavu mestoille ollenkaan. Tuostahan tulee ilmeisesti ihan kivat sanktiot.

20.6.2018 klo 10:25
    KJV/Kanu - Kaskö IK 0-1 (0-0)

Perkele. Tasaista, niin tasaista, mutta se jokin kotijoukkueelta vielä puuttuu että kykenisi kääntämään näitä tiukempia otteluita voitokseen. Kausi lähenee onneksi vasta puoliväliä, joten kosolti on vielä pisteitä jaossa.