• nimimerkki

jones

9.5.2015 klo 20:49
    Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
    Ottelusta tiedettiin tulevan vaikea sillä pari tuntia autossa istumista,,plus muut etsintäpartiot että yleensä sinne osattiin. KJV/Kanu ei oikein saanut missään vaiheessa juonesta kiinni. Kotijoukkue iski minuutin sisällä kahdesti 28,,29 minuutilla. Pystyraidat toivat vielä uskoa kun Laituri pamautti kavennuksen 37 minuutilla. Toista jaksoa tahkottiin tasaisesti kunnes kotijoukkue siirtyi 70 minuutilla ratkaisevasti 3-1,,viimeisellä vitosella tuli sitten lopullinen niitti 4-1 : een. Kotijoukkue oli juuri tuon verran enempi asialla ottelussa ja vieraitten oikeaa pykälää ei vaan tänään löytynyt. Maalissa pelanneelle Pekka Kivikankaalle voidaan antaa taputuksia muutamista venytyksistä. Tätä ei kauaa aleta murehtia vaan ensi viikon torstaina kohdataan Sisu-Pallo Törnävän hiekalla klo 18.30