Jalkapallo / Futsal

« aihelistaan

vitosta


 • nimimerkki

  info

  13.5.2015 klo 18:10
  huomenna jatkuu vitosen ottelut seinäjoella,,aika monelle melkein kuin kotiottelu. Sisupalloa vastaan ottelu alkaa klo 18.30 Törnävän hiekalla

 • nimimerkki

  fANTA

  14.5.2015 klo 15:58
  NYT KUNNON TAPPELUT TÖRNÄVÄLLÄ ;=)

 • nimimerkki

  jones

  15.5.2015 klo 00:41
  Vaikeat vieraspelit saivat jatkoa kun vastassa ollut kotijoukkue Sisupallo/2 vei tiukasti sarjapisteet 2-1 (0-0) lukemin. Ottelu pelattiin hyväkuntoisella Törnävän kivituhkapinnalla. Ensimmäinen jakso oli tasaista pelaamista ja KJV/Kanulla oli muutama avopaikka mutta 0-0 tilanteesta tauolle. Toista jaksoa oli pelattu n 10 minuuttia kun kotijoukkue sai rankkarin,,,puolustuksen purkupalloon tullut pelaaja sai kosketuksen ja tästä siis pallo pilkulle,,,?? ilmajoen kaveri paukautti varmasti alanurkkaan 1-0. Toinen jakso oli vierasjoukkueelta jotenkin halutonta eikä todellisiin maalipaikkoihin päästy. Pelin 73 minuutilla kotijoukkueen keskityspallo ajautui aivan päätyrajalle josta lähti keskityspallo maalille pallo ajautui suoraan sisun hyökkääjälle jolla oli helppo työ laukoa pallon maalin kattoon 2-0. KJV/Kanu tuli vielä kannoille Tuomo Rintalan osumalla,,,maaliin syötön antoi Sami Metsäranta. Ottelu päättyilopulta 2-1 lukemiin. Lopuksi voidaan todeta että tasapaksu vastus jota vastaan olisi pitänyt parempaan pystyä. Edustuksen ottelut jatkuvat pe.22.5 klo 19.30 Kauhavan keskuskentällä. Päät pystyyn ja menoksi !!

 • nimimerkki

  sisupoltsi

  15.5.2015 klo 00:48
  Sisu-Pallo/2 jatkaa Viitosessa tappiotta
  BY MIXU · 15.5.2015

  Sisu-Pallo/2 kaatoi KJV/KaNu:n tänään Seinäjoella pelatussa Viitosdivisioonan ottelussa lukemin 2-1 (0-0). Sisu-Pallo hallitsi ottelun kenttätapahtumia, mutta pystyi lopulta viimeistelemään ainoastaan kaksi maalia.

  Maalinteon aloitti rangaistuspilkulta Aapo Metsä-Ketelä varmalla laukauksella oikeaan alanurkkaan. Rangaistuspotkun SiPalle hankki kärjessä vahvasti taistellut Kari Kuronen, jonka murtautumisen KJV:n maalille, joutui väärin ottein katkaisemaan Kortesjärveläisten puolustus. Kurtsan säärisuojaan tulleesta viikatepotkusta lähti sellainen pamaus, että olisi voinut luulla ampumaradan olleen lähistöllä. Ottelun erotuomari Petri Jalavan pelikello näytti tässä vaiheessa 54 minuuttia.
  2-0 maali kirjattiin ajassa 73min, kun SiPalla oli vahva painostus päällä. Mikka Willgrén keskitti vasemmalta vieraiden takatolpalle, josta Aapo Metsä-Ketelä selvitti pallon nollakulmasta etutolpan kautta maalin eteen ja lopulta Matias Siukolalla oli helppo työ siirtää peliväline verkon perukoille varoiksi vielä pienen pompun kautta… :)
  KJV pääsi vielä kaventamaan 77 minuutin kohdalla, kun SiPan paitsioansa petti ja SiPan maalilla hyvän ottelun pelannut Vesa Uosukainen ei aivan ehdi palloa vastaan, jonka seurauksena KJV:n Tuomo Rintala saa laukoa pallon tyhjiin.
  KJV yrittää vielä painaa lopussa päälle ja saada peliä tasoihin, mutta lopulta he eivät saa yhtään lisälaukausta suuntautumaan Uosukaisen vartioimaa maalia kohti.
  Lopulta siis aika hallittu voitto, vaikka ajoittain myös SiPan pelissä oli jonkun verran hakemista ja omat etsikkoaikansa oli vierailijoillakin.

  PÖYTÄKIRJA

  SARJATAULUKKO

 • nimimerkki

  gb

  24.5.2015 klo 23:48
  meinaa olla vaikeeta

 • nimimerkki

  piru

  25.5.2015 klo 07:48
  Poijat Hoi älkää vaivuko synkkyyteen // kyllä se siitä ##

 • nimimerkki

  jones

  25.5.2015 klo 23:29
  Edustus pelasi toisen kotiottelun Kauhavan loistokuntoisella keskusnurmella Norrvallaa vastaan, ottelu päättyi lopulta vieraiden 1-2 (0-2) voittoon. Kotijoukkueella oli ensimmäisellä jaksolla monta maukasta tekopaikkaa, Tuomo Rintalalla paras paikka mutta laukaus harmittavasti pystytolppaan jatkoa seurasi kun Matias Lammi laukoi mutta pallo hipoen ohi yläkulman. Norrvalla iski sitten kuin varkain ottelun 28 min kohdalla kun vasemmasta laidasta tulleen hyökkäyksen Kivikangas torjui jaloin kuudentoista rajalle josta vieraitten pelaajalla oli helppo työ pistää pallo perille ja näin 0-1. Kotijoukkueella oli vielä saumat tasoitukseen mutta tuntui että tuuriakaan ei ollut tilanteissa. Ensimmäisen jakson lopussa iskee sitten jälleen Norrvalla, sekavan tilanteen jälkeen laukoo Ville West puolivolleystä ohi Kivikankaan joka ei ollut aivan hereillä tilanteessa. Toisella puoliskolla kotijoukkue teki muutamia kenttämuutoksia jonka ansiosta pelin hallinta saatiin aikaiseksi. Nuorten pelaajien esiintyminen oli positiivisinta varsinkin Tatu Ihanamäki loisti laitalinkin paikalla. Vierailla ei ollut oikeastaan kuin pari paikkaa kun taas kotijoukkueella paikkoja runsaasti. Hyvä painostus tuotti viimein tulosta 78 minuutilla kun laidasta Niko Jämbäck keskitti maalille josta Tatu puski yläpesään 1-2 !! Ottelun loppu oli kiivasta tappelua mutta aika vain loppui kesken ja näin harmittava tappio oli tosiasia. Kiitokset koko joukkueelle varsinkin toisen jakson onnistuneesta pelaamisesta.

 • nimimerkki

  jones

  25.5.2015 klo 23:54
  Vierasotteluun matkattiin Vaasaan viime sunnuntaina jossa vastaan asettui ABC. Ottelu pelattiin Isolahden tekonurmella. Tässäkin pelissä alku näytti KJV/Kanun kannalta varsin hyvältä sillä pallo että pelaajat liikkuivat niinkuin pitääkin. 10 minuutin kohdalla Juha Laituria rikottiin 20 metriä maalista, pallon taakse asettui Mäkkäri jonka laukaus vain hivenen ohi. ABC sai kuitenkin pikkuhiljaa pallon hallinnan ja kun pelikello näytti 18 minuuttia sai kotijoukkue kulmapotkun josta tulikin sitten 1-0 osuma kun merkkaamaton kärki pisti pallon tolpan kautta perille. Tilanteen jälkeenkään ei ollut oikeastaan mitään suurempaa hätää sillä peli jatkui tasaisena. 30 minuutin kohdalla kuitenkin huono tuuri sai jatkoa kun kotijoukkueen kärki saa kuin vahinkossa pallon ja siitä suoraan läpiajoon joka päättyy varmaan viimeistelyyn yli vastaan tulleen Kivikankaan. 5minuuttia ennen ensimmäisen jakson loppua nähdään varsinainen lottopallo kun kotijoukkueen laitapelaaja lähdettään hiljaisen keskityspallon joka lipuu maaliin kenenkään osumatta palloon !!!
  Toiselle jaksolle lähdettiin kuitenkin vielä sillä asenteella että periksi ei anneta. Paras kavennuspaikka siunaantui Lammille joka oli jo kiertämässä maalivahdin mutta tilanne valui kuitenkin tyhjiin. Hyvän painostuksen päätteeksi iskeekin sitten kuitenkin ABC , keskityspallo ajautui kuudentoista sisälle johon Kivikangas lähtee pikkaisen verkkaisesti ja kärkäs piikki ehtii nostamaan pallon hallitusti yli Pekan ja näin tilanne jo ratkaiseva 4-0. Viimeinen maali tuli sekin todella halpamaisesti keskeltä ja loppulukemat taululla rumat 5-0 !!
  Seuraava ottelu pelataan ke.3.6 Kauhavan keskuskentällä ja toivotaan että huono onni alkaisi pikkuhiljaa kääntyä eduksi ja siihen me toki uskomme vakaasti. Päät pystyy ja taistelemaan pisteistä,,,kylllä me osataan voittaakin ;=)

 • nimimerkki

  infoa

  28.5.2015 klo 15:51
  viime kaudella 2014 kun oli pelattu viisi ottelua oli saldona 2 voittoa 1 tasapeli ja 2 tappiota,,,maalisude 14-18 ja pisteitä 7

  kaudella 2013 saldot oli 3 voittoa ja 2 tappiota maalisuhde 19-11 !!

  2012 2 voittoa ja 3 tappiota maalisuhde 11-12

  ja nyt tilanne 1 voitto ja 4 tappiota maalisuhde 7-16

 • nimimerkki

  foorumilta

  4.6.2015 klo 17:34
  KJV/Kanu - KOMU 5-1. Lopulta suht helppo voitto kotijoukkueelle. KOMU oli koko ysikymppisen ajan pallollisempi joukkue, mutta KJVKanu rokotti vastahyökkäyksistä ja erikoistilanteista. KOMUN nuorukaisten viimeistely ontui, ja KJVKanulla jalka riitti paremmin. Tuomari oli kohtuu pihalla koko ottelun ajan, mutta ei kuitenkaan ottanut turhan suurta roolia. Tärkeät pisteet, tästä on hyvä jatkaa sillä savotta jatkuu HUOMENNA vierasottelulla sarjakärkeä vastaan.

 • nimimerkki

  jones

  5.6.2015 klo 10:34
  Kauhavalla pelatussa kotiottelussa KJV/Kanu löi heti alussa luun kurkkuun vastustaja Komulle sillä vain 3 minuutin kohdalla kotijoukkue sai kulmapotkun jonka lähdetti maalille Mäki-Maunus Juho,,pallo leijaili sopivasti ulottuvalle Matias Lammelle joka puski varmasti 1-0 !! Raitapaidat jatkoivat mallikasta pelaamista ja jatkoa seurasi 14 minuutilla kun nopea Tuomo Rintala viimeisteli Metsärannan syötöstä 2-0. Ennen jakson loppua tuli todella tärkeä maali 42 minuutilla kun Mäkkäri lataa Laiturin syötöstä 3-0 ja tästä ansaitulle pausille. Komu tuli todella kovaa toisen jakson alussa joka päättyikin kavennukseen 3-1. Maalin jälkeen vierasjoukkueella pari avointa paikkaa mutta maalissa pelannut Pekka Kivikangas venyi mallikkaasti jalkatorjuntoihin. Ottelun 83 minuutilla iski sitten kotijoukkue viimeisen niitin Jyri Ala-Piirron maalilla, syötön laittoi Metsäranta. Tämäkään ei vielä riittänyt nälkäiselle kotijoukkueelle sillä lopussa Mäkkäri lataa Laiturin syötöstä varmasti alapesään loppulukemat 5-1 !!
  Yhteenvetona voidaan todeta että koko joukkue pelasi todella kurinalaisesti ja nyt viimeistely tehtiin varmasti eikä hätäylyä pahemmin kentällä nähty

 • nimimerkki

  miina

  6.6.2015 klo 10:18
  ei mennyt aivan nappiin

 • nimimerkki

  niinpä

  13.6.2015 klo 23:15
  KANU/KJV-APV 2-2 (2-0). Kortesjärvellä pelattu ottelu ei juurikaan hienouksia tarjonnut. Kenttä oli suht huonossa kunnossa eikä pelaajien taitotaso (vai tahto??) oikein riittänyt pitkällä nurmella pelatussa potkupallo-ottelussa.

  Ekalla jaksolla komeissa paidoissa esiintynyt kotiporukka sai johto-osuman todellisen vierashölmöilyn seurauksena eikä toiseenkaan maaliin kotijoukkueen hyökkäysosasto joutunut liikoja rehkimään. Jakson lopulla (VASTA) viimeisen kympin aikana vieraat saivat useamman tilanteen, joista olisi pitänyt ainakin se yksi maali teherä.

  Toinen jakso kulki pääosin kelta-mustien hallinnassa, mutta paria maalia enempää ei vierasjoukkue onnistunut tekemään. Lopussa kanulaiset saivat muutaman kulmurin, joista olisi hyvinkin maali voinut syntyä..

  Summasummarum: surkiata palloilua molemmilta ja tulos täysin kohdillaan

 • nimimerkki

  just

  13.6.2015 klo 23:16
  Tuosta Töjbyn tuomaritoiminnasta: Muistan muutama vuosi sitten kun KuRy nousi vitoseen, olimme päättämässä kauden siellä. Kentältä ei ollut sen kauden aikana kukaan saanut ainuttakaan pistettä, enkä kyllä ihmettele. Töjbylle olisi pelissä riittänyt tasapeli nousuun ja ryhdillä oli pakkovoitto.

  Tuomarina oli sama hermanni mikä on ollut tällä kaudella. Voitimme ottelun 2-3 ja nousimme vitoseen, koskaan aikaisemmin voitto ei ole maistunut yhtä hyvälle. Meiltä lensi kaksi miestä suihkuun, toinen kahdella keltaisella ja toinen suoralla punaisella.

  Ottelu päättyi vaiherikkaiden vaiheiden jälkeen, kun pelikello näytti 105 min. En tiennyt että jatkoaika pelataan myös vierasjoukkueen johtaessakin :D kaveri sai myös rankkarin kun meidän pelaaja kaadettiin meidän alueella :D

  Tämäkin kausi päättyy siellä, toivottavasti olemme jo varmistaneet sarjapaikkamme silloin.

 • nimimerkki

  kjv/kanu - apv

  16.6.2015 klo 23:19
  pistetään nyt pientä juttua vielä tuosta apv pelistä, tosiaankin kotijoukkue aloitti ottelun räväkästi sillä vajaat 5 minsaa niin tuomo rintala vie kotijoukkueen 1-0 johtoon,,tilanne lähti apv pakin lyhyeksi jääneestä syötöstä. 30 minuutilla tilanne jo 2-0 kun mv tuomas kumpu-huhtalan pitkän avauksen otti taidoilla juha laituri haltuun ja laukoi kolmestakympistä alapörsään. Kotijoukkueen olisi pitänyt ratkaista ottelu jo eka jaksolla mutta 2-0 tilanteesta tauolle. Toisen jakson aloitti keltapaidat voimakkaasti, kavennus tuli kotijoukkueen avustuksella kommunikaation seurauksena ja kärki nosti yli kummun. tilanne kuitenkin jatkui tasaisena. ottelun ratkaisupaikka tuli kotijoukkueelle kun puro sai poltsin poksissa,,,syöttöyritys laiturille jäi vajaaksi ja tilanne valui tyhjiin. apv tuli väkisin tasoihin laidasta lähtenyt keskitys päätyi tupaan ja tilanne 2-2. jatkossa vieraitten turpamarkkinat tulivat esiin sillä joka tuomiosta suut kävi ja välis kaatuilivat omia aikojaan,,,naurettavaa toimintaa !! lopussa kotijoukkueen kärki rapattiin mutta vihellystä ei kuulunut joten tasalukemiiin ottelu päättyi

 • nimimerkki

  rapsaa

  22.6.2015 klo 00:18
  edustus jatkoi ottelusarjaa sundomis viime keskiviikkona. ottelusta tiedettiin taas tulevan vaikea sillä kotijoukkue peluuttaa välillä ykkösenmiehistöä. siffi lähti peliin kovaotteisesti, paljon pelattiin väärinottein mutta ne sallittiin. kjv/kanu oli matkassa varsin nuorella ryhmityksellä mutta kokemustakin joukkueesta löytyi. kotijoukkue siirtyi johtoon vapaapotkun jälkitilanteesta, pallo annettiin boksiin josta siffin pelaaja puski alakulmaan,,,Kivikangas empi lähteä nyrkeilemään tilanteessa,,tilanne 1-0. Pikkuhiljaa kjv/kanu pääsi paremmin otteluun mukaan ja tilanteita saatiin rakenneltua mukavasti. Ala-Piirto pääsikin laukomaan hyvästä paikasta mutta laukaus hivenen yli,,,jatkossa Laituri pääsi tykittämään mutta ei tulosta. Keskikentällä pelirakentelua pyöritti upeasti Juuso Lingren joka pelasi avopaikan Tatu Ihanamäelle mutta tässäkin tilanteessa pallo hieman ohi takakulmasta. Tauolle siirryttiin siis 1-0 tilanteessa. Toinen jakso alkoi samaan tyylii kuin ensimmäinen jakso mutta kj/kanun alakerta oli todella hyvä jossa pelasivat kumpu-huhtala,,lammi,,hakala sekä kivikangas. Ottelun 65 min nähtiin varsin erikoinen osuma kun kjv/kanu tasoitti ottelun 1-1: een. Juha Laituri haastoi laidassa pakin ja siitä heittämällä ohitse, laituri laukoi pallon tursuna kohti maalia 30 metristä ja kaikkien ihmetyksenä helpohko pallo lipui maalivahdin jalkojen välistä onnekkaasti perille !! Painostus jatkui heti maalin jälkeen kovana ja kotijoukkue oli vastaanottavana. Siffin kuittaus tuli sitten yhdestä nopeasta vastahyökkäyksestä ja tilanne harmittavasti 2-1. KJV/Kanu jatkoi kuitenkin varmaa pelaamista ja joukkue pelasi tosi hyvin yhteen. Ottelun ratkaisu nähtiin aivan lopussa kun kotijoukkue käytti taas yhden harvan tilanteen hyödyksi tehden 90 minuutilla 3-1 loppulukemat. Laukauksia olisi pitänyt saada paljon enempi maalia kohden mutta näin tällä kertaa. KJV/Kanun parhaita olivat alakerta kokonaisuudessa,,keskikentän Lingren,,laitalinkkinä pelannut Ihanamäki oli jälleen kerran hyvä. Joukkueen pelit jatkuvat ensi tiistaina Kortesjärven keskuskentällä klo 19.00 vastassa PUS Vaasasta

 • nimimerkki

  rapsaa

  23.6.2015 klo 23:10
  tänään tuli takkiin palosaarelta lukemin 1-3 (1-2) alussa vieraat rokottivat 5 min sisällä kahdesti , molemmissa maaleissa ei oikein oltu hereillä,,toki Kivikangas hörppäs ensimmäisen liian helposti. 0-2 asemassa vasta aloitettiin pelaamaan ja kavennusmaali oli todella komea,,laidasta hyvän nousun tehnyt Kumpu-Huhtala antoi kovan maanuoliaisen maalineteen jossa Jussi Lahti upotti voimalla 1-2 : een. Paine oli jatkossakin vieraitten päädyssä mutta ei vaan taaskaan pomppinut suotuisasti. Ekan lopussa paras tasoituspaikka tuli Kumpu-Huhtalalle kun Tuomas pääsi nokikkain maalivahdin kanssa mutta tilanteesta ainoastaan kulmapotku. Toinen jakso oli tasaista puurtamista päästäpäähän ja pelaajien väsyessä alkoi sitten turvatkin soida joka tilanteessa. Lopullinen ratkaisu tuli 2 minuuttia ennen loppua kun varsinainen lottopallo leijaili yli Kivikankaan. Taas kerran sellainen ottelu mikä oli täysin omissa käsissä mutta joukkuetta vaivaa nyt huono onni jonka toivoisi kääntyvän jossain vaiheessa. Joukkueen pelit jatkuvat ensi torstaina Karperös Vaasas jossa vastaan asettuu Black Islanders

 • nimimerkki

  info

  25.6.2015 klo 23:31
  joukkue kävi tänään ottamassa pataan sarjavipalta islandersilta lukemin 5-2 (2-1) ottelun alussa kotijoukkue sai muutaman tekopaikan,,nooh kerran tolpassa. kjv/kanu siirtyi kuitenkin 0-1 johtoon tatu ihanamäen tykityksellä kunnes kotijoukkue tasoitti ja menivät vielä ennen taukoa 2-1 johtoon. toinen jakso oli surkuhupaista pelaamista jossa kummankaan peli ei kulkenut mitenkään. kotijoukkue siirtyi sitten 3-1 johtoon ja tekivätpä vielä pari lisää ennenkuin mustapaidat tekivät loppulukemat 5-2 laiturin puskulla. mustapaitojen peli oli tänään aneemista eikä omalle tasolle päässy kuin lahti jussi. jos oli heikko kotijoukkue niin vieraat ylsivät parempaan

 • nimimerkki

  sivusta seuraaja

  26.6.2015 klo 09:16
  nyt pitääs joukkueesta löytyä vastuunkantajia( kokeneet pelaajat) sekä tsemppaajia jotta saataisiin uusi suunta pelaamiseen. ei joukkue ole todellakaan niin huono mitä sarjataulukko näyttää.

 • nimimerkki

  teletappi

  27.6.2015 klo 13:12
  älkää marisko
  alkaa ny vaa pelaamaan
  päät ylos

 • nimimerkki

  rapsaa

  6.7.2015 klo 00:19
  Kurikan upealla nurmipinnalla pelattiin vitosen ottelu lauantaina 4.7. KJV/Kanu lähti otteluun jälleen uudella kokoonpanolla sillä joukkueesta puuttui monta avauskokoonpanon pelaajaa. Ottelun alku oli rauhallista pelaamista, kotijoukkue tuli muutaman kerran pystypalloilla vaarallisesti mutta maalissa upeasti pelannut Tuomas Kumpu-Huhtala torjui tilanteet. Ottelua oli pelattu 17 minuuttia kun kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta. KJV/Kanun kuittaus tuli varsin nopeasti Tuomo Rintalan toimesta, Tuomon laukaus 20 metristä painui todella helposti alakulmaan, Vieraat painoivat jatkuvasti painetta Kuryn päätyyn ja peli näytti alakerrasta katsottuna todella hyvältä. Ottelua oli pelattu n 25 minuuttia kun Tuomas Kumpu-Huhtala avasi todella pitkän avauksen Ville Kankaanpäälle joka torpattiin tylysti rankkualueella nurmen pintaan ja tästä pallo oikeutetusti pilkulle. Ville asettui itse pallon taakse mutta epäonneksi pallo hivenen ohi ja näin johtoosuma jäi tulematta. Ensimmäisen jakson viimeisellä viidellä minuuttilla nähtiin koko ottelun ratkaisevat käänteet. Kuryn hyökkääjä teki kunnon oskarit rankkualueella josta päätuomari antoi pelin jatkua kunnes linjamies meni täysin huutoon ja alkoi liputtaa rikkeestä !!! HALOO !! pallo lopulta pilkulle josta Mäenpää Jukka pistää alakulmaan 2-1. Minuutti maalista jälleen episodi josta KJV/Kanun pelaaja toisella keltaisella ulos... toista jaksoa lähdettiin pelaamaan sekavissa fiilareissa. Kotijoukkue napsi ensimmäisen 20 minuutin sisällä kolme maalia kunnes Jyri Ala-Piirto viimeisteli yksinläpi tilanteen päätteeksi 5-2 loppulukemat. Maalissa pelannut Tuomas Kumpu-Huhtala oli loistavalla pelipäällä, loppulukemat olisivat voineet olla paljon pahemmat ilman Kumpua. Ottelu muuten oli todella heikkotasoinen, KJV/Kanulla oli ensimmäisellä jaksolla hyvä paine ja paremmalla viimeistelyllä ottelu olisi voinut olla kuinkapäin vain. Pystyraitojen nuoret pelaajat esiintyivät jälleen pirteästi.
  1 Kumpu-huhtala Tuomas V
  3 Rintala Henri V
  6 Rintala Tuomo V
  11 Väljä Ari-pekka V
  17 Ala-piirto Jyri V
  18 Innanen Seppo V
  20 Ihanamäki Tatu V
  22 Kankaanpää Ville V
  23 Nahkala Samuli V
  26 Mattila Jouni V
  27 Mattila Henri V
  30 Jämbäck Niko V
  36 Perve Raido V

 • nimimerkki

  ripa

  7.7.2015 klo 22:43  KuRy – KJV/Kanu 5-2 (2-1)

  Ryhdin futis miehet kohtasivat KJV/Kanun kotiottelussa ennen sarja taukoa. Ryhdille oli tärkeää saada ottelusta kolme pistettä ja näin säilyttää kohtuullinen ero sarjataulukossa ylempänä oleviin.

  Ottelun alku näytti jos Ryhti pelaisi edes lähelle omaa tasoaan, olisi voitto aika varma. Kotijoukkue kuitenkin jälleen ottelun alussa sortui hätäilyyn ja välillä helppoihinkin virheisiin ja sitä kautta menetettiin hyviä tilanteita. Ottelua oli pelattu 18 minuuttia kun kotijoukkue sai kulmapotkun maalista katsottuna oikealta puolelta. Mika Välimäen matala kulma löysi takatolpalle nousseen Mikko Taipaluksen joka laukoi suoraan ilmasta 1-0 johto osuman. Maalin jälkeen Ryhti lähti ehkäpä liiankin hanakasti hakemaan lisäosumia ja kun vastustaja pääsi epätasapainoista ryhti puolustusta vastaan tuli pientä hätäilyä ja oma peliote katosi. Viime peleissä esille tullut ongelma kun kotijoukkueen puolustus ryhmitys liikkuu liian alas omalle alueelle, avasi se vieraille tälläkin kertaa tilanteita. Avausmaalista kului 6 minuuttia ja vieraat tulivat tasoihin. Vieraiden pelaaja pääsi aivan rauhassa laukomaan rangaistusalueen ulkopuolelta. Laukaus ei ollut mitenkään onnistunut mutta se livahti maalivahdin torjunnasta maaliin. KJV/Kanu sai oivan paikan mennä johtoon kun sille annettiin rangaistuslaukaus. Laukojan hermot eivät tällä kertaa kestäneet ja ottelu jatkui tasalukemissa. Hetkeä myöhemmin sai Ryhti oman mahdollisuuden kun Topi Markkilaa rikottiin ja oli Ryhdillä tilaisuus siirtyä rankkarista johtoon. Jukka Mäenpää ei jättänyt maalivahdille juurikaan mahdollisuuksia ja kotijoukkue 2-1 johtoon vain pari minuuttia ennen puoliaikaa.

  Viimeisissä otteluissa Ryhdin peli on toiminut paremmin toisella puoliajalla ja niin myös tällä kertaa. Ryhti loi tasaisesti tilanteita vieraiden maalille. Toista puoliaikaa ehdittiin pelata vain viitisen minuuttia kun Mikko Taipaluksen syöttö linjan välistä löysi Akseli Metsä-Ketelän joka viimeisteli 3-1 osuman kotijoukkueelle. Edellisestä maalista oli kulunut kymmenen minuuttia kun A.Metsä-Ketelä pelasi vuorostaan M.Taipalukselle joka löysi maalin edestä J.Mäenpään joka pääsi vapaasti siirtämään pallon verkkoon. Vieraat olivat antaneet tässä vaiheessa viimeistään periksi ja pari minuuttia ja Topi Markkila laukoi tolpan kautta 5-1 lukemat A.Metsä-ketelän esityöstä. Ryhti hallitsi peliä myös tämänkin jälkeen jopa niin että puolustus pelaaminen välillä jäi puolittaiseksi. 72 minuutin kohdalla vieraat saivat vastahyökkäyksestä kavennuksen 5-2. Kotijoukkueella oli ottelun loppu puolella vielä vähintään kymmenen loisto paikkaa lisä osumiin. Vieraiden maalivahdin huippu suoritukset kuitenkin estivät että pelissä ei enää maaleja nähty ja loppu lukemat olivatkin 5-2 Ryhdille.

  Nyt joukkue viettää pienen tauon jonka jälkeen alkaa taas harjoittelu syys kauden otteluihin. Ryhdin ottelut jatkuvat 25.7.2015 vierasottelulla Norrvalla FF vastaan. Seuraava kotiottelu otellaan tiistaina 4.8.2015 kun vieraaksi saapuu tämän hetkinen sarjakärki Suvilahden Sisu.

  A.K

 • nimimerkki

  hoh

  8.7.2015 klo 21:22
  Eipä tässä jutussa mainittu että kotijoukkue pelasi n.50 minuuttia ylivoimalla...kyllä silloin toinen jakso pitääkin pelata paremmin...

 • nimimerkki

  pitkä jussi

  9.7.2015 klo 11:48
  metsäranta < mäki-maunus<laituri<puroaho poissa tossa tulos

 • nimimerkki

  info

  21.7.2015 klo 23:52
  odotettu voitto tänään lukemin 3-0,,,rapsaa myöhemmin

 • nimimerkki

  jones

  22.7.2015 klo 12:29
  Edustusjoukkue palasi kesätauolta hyvin rentoutunein mielin kotiotteluun vastassa Töjby. Kotijoukkue aloitti ottelun todella vahvasti sillä vain 4 minuuttia kellossa kun Matias Lammi päättää yksinläpiajon mallikkaasti vapauttavan syötön pistää Juuso Lingren.. Jatkossakin maalipaikkoja avautui runsaasti, varsinkin hyvistä pistopalloista Lammi olisi voinut tehdä parit lisää. Vierasjoukkueen hyökkäykset perustui paljolti pitkiin palloihin mutta kotijoukkueen alakerta hoiti tilanteet huolellisesti. Illan komein osuma nähtiin ajassa 39 minuuttia kun Juho Puroahon oiva syöttö löytää kärkkään Jyri Ala-Piirron,,Jyri ei paljon asettele vaan lataa voimalla pallon poikkihirren kautta perille,,KOMIA !! Loppujakso kotijoukkue pelasi varmanpäälle eikä suurempia riskejä otettu,,,2-0 lukemista tauolle.
  Toisella puoliskolla peli meni saman kaavan mukaan,,,kotijoukkue hallitsi ja vierasjoukkueen peli perustui vaan pitkien pallojen peluuseen. parhaat lisämaalipaikat tulivat Tatu Ihanamäelle, Ville Kankaanpäälle sekä Matias Lammelle. Ottelun 73 minuutilla sitten tuli lopulta sinetti kun Lammi vapauttaa Tuomo Rintalan läpiajoon eikä Rintala erehdy vaan laittaa pallon nätisti molken länkistä 3-0 !! Lopussa lisämaaleihin tarjottiin runsaasti paikkoja,,,Mäkkäri nostaa 40 metristä kun maalivahti lähtee seikkailemaan mutta nosto hivenen ohi,,,Tatu laukoo avopaikasta pystytolpan kautta ohitse ym ym,, loppuvihellys tuo helpottavan olon kotijoukkueelle sillä heikosti mennyt kevätkierros vaati voittoa tästä ottelusta ja kun se vielä tuli hyvin pelatun pelin jälkeen niin voitto maistui makealta. Kotijoukkueen parasta kaartia oli puolustuslinja kokonaisuudessa sillä niin varmasti alakerta toimi,,,varsinkin uusi tulokas Lauri Tuomaala huokui itsevarmuutta ja kokeneen pelaajan rauhallisuus oli ihailtavaa,, Hakala / Kivikangas/ Järvinen tekivät töitä hartiavoimin ;=)
  Keskikentällä uurastivat Puroaho sekä nuori Juuso Lingren ,,,laidassa Juho Mäki-Maunus oli pelipäällä lähdettäen välilllä maukkaita pistopalloja,,,ihmeparantumisen kokenut Matias Lammi oli virtaa täynnä ja teki hyvät tehot pelissä. Tuomo Rintala kuin myös Ala-Piirto olivat täydellä akulla mukana. Joukkueen seuraava ottelu pelataan ke.29.7 klo 19.00 Kauhavan keskuskentällä vastassa Sisupallo/2

 • nimimerkki

  info

  29.7.2015 klo 23:27
  KJV/Kanu - Sisupallo/2 0-7 (0-2) vierasjoukkue oli kaikessa tänään parempi. Lyhyestä virsi kaunis.

 • nimimerkki

  jones

  2.8.2015 klo 00:53
  KJV/Kanu lähti lauantain vierasotteluun Vöyrille todella huonoista asemista koska monelle otteluaika ei ollut sopiva. Nooh,, kymmenen pelaajaa saatiin viimein kokoon ja kun kotijoukkueella lista täynnä niin ei paljon voinut peliltä odottaa. Puolustuksen kautta lähdettiin pelaamaan suurempia riskejä ottamatta,,tämä toimikin hyvin eikä kotijoukkue hallinnasta huolimatta saanut oikein järkevää aikaiseksi ja maalissa pelannut Ville Nieminen napsi pallot varmasti hyppysiin. Ottelua oli pelattu 30 minuuttia kun kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon, hyökkääjän laukaus muutti epäonnekkaasti suuntaa ja näin pallo tolpan kautta perille. 10 min myöhemmin taululla 2-0 onnistuneen pääpuskun seurauksena. Mustapaitojen taistelu ei kuitenkaan tässä vaiheessa hellittänyt vaan teki onnistuneen hyökkäyksen jälkeen todella mallikkaan osuman. Pallo pelattiin Viitalan Jussin jalkaan joka jatkoi hienosti kantapäällä Juha Laiturille joka pamautti välittömästi pommin varmasti pallon alakulmaan ja tilanne 2-1 !! pelikellossa 45 minuuttia.
  Toista jaksoa ei oltu pelattu kuin 3 minuuttia kun Laituri avasi pitkän pallon Viitalalle joka viiletti yksinläpi tilanteeseen kotijoukkueen maalivahti tuli vastaan koskien palloa käsin alueen ulkopuolella ja tästä tilanteesta tuomarilla ollut muuta vaihtoehtoa kuin näyttää suoraa punaista korttia ja puntit oli tasan. Tilanteesta tuomitusta vaparista ei kuitenkaan tullut toivottua tasoitusta. Ottelu jatkui kotijoukkueen painostuksella mutta KJV/Kanu tuli aina vaarallisesti nopeilla vastahyökkäyksillä. Parhaat tasoituspaikat olivat Laiturilla,, Mäkipernaalla sekä Ihanamäellä. Lopullinen niitti tuli sitten 87 minuutilla kun kotijoukkue onnistui tekemään loppulukemat 3-1.
  Tappiosta huolimatta koko joukkueelle suuri plussa siitä millä asenteella jokainen pelasi täydet 90 minuuttia,,,eipä kertaakaan päät notkahtaneet vaan uskottiin ja annettiin kaikkemme joukkueen eteen.
  KJV/Kanun kokoonpano,, Mv Ville Nieminen, puolustuslinja Peter Taipale,,Teemu Haapala,,Niko Jämbäck sekä Jouni Mattila,,keskikenttä AP Väljä,,Heikki Mäkipernaa,,Tatu Ihanamäki,,Juha Laituri,,ja piikissä Jussi Viitala.

 • nimimerkki

  jones

  7.8.2015 klo 23:50
  0-2 tappioasemasta 2-2 tasapeliin noussut kotijoukkue KJV/Kanu pelasi toisen jakson hyvällä tempolla eikä voittomaalikaan kaukana ollut.
  Ottelu alkoi vierailta vahvasti sillä pelikellon näyttäessä n 5 min pääsi kärki kuittaamaan turhan helposti 0-1: een. Kotijoukkuekin pyöritti välillä nätisti palloa ja paras maalipaikka tuli Juho Puroaholle mutta maalivahti torjui alanurkkalaukauksen. ABC: n kuittaus tuli vartin pelin jälkeen laidasta, Mv Nieminen lähti vastaan torjuen pallon puolittain keskelle josta kärki laukoi pallon onnekkaasti tolpan kautta 0-2.
  Enempää maaleja ei sitten tehtykään joten eka jakso vieraille. Toiselle puoliskolle kotijoukkue muutti kenttäkoostumusta, muutoksella saatiin kenttä hallintaan eikä vierasjoukkue saanut oikeastaan mitään aikaiseksi. 64 minuutilla tuli sitten arvokas kavennus kun Sami Metsäranta antaa napin Juho Mäki-Maunukselle jonka tarkka laukaus alakulmaan 1-2: een. Tasoitusmaali olikin sitten sykähdyttävin kun Mäki-Maunus lataa 35 metristä semmoosen pommin yläkulmaan että oksat pois !! ja tilanne jo 2-2. Kotijoukkueella oli maukaus paikka mennä johtoon kun vieraitten Mv ottaa pallon syliin oman pelaajan antamasta syötöstä. Tilanteesta Puroaho syöttää takaviistoon Mäki-Maunukselle mutta pallo hivenen yli. Kotijoukkueelle tarjottiin kolmea pistettä mutta hyvistäkään paikoista ei onni suosinut joten pistee jaettiin 2-2 lukemin.
  KJV/Kanulta hyvä taistelu 0-2 tappioasemasta ja se voittomaalikin oli niin täpärällä. Kotijoukkue pelasi nyt sillä asenteella millä niitä pisteitä varmasti tullaan vielä napsimaan. Iso plussa koko joukkueelle,,,illan kruunasi Mäki-Maunus kahdella loisteliaalla osumalla. Kiitokset joukkueelle

 • nimimerkki

  rapsaa

  13.8.2015 klo 07:49
  yhteenveto ottelusta komua vastaan: peli oli alusta alkaen kjv/kanun eikä kotijoukkue pahemmin edes tullut iholle,,5 min kellossa kun sammy lataa paristakympistä mutta molke saa nipin napin torjuttua kulmaksi. komu tuli pitkillä palloilla paljolti keskeltä. 30 minuutilla kotijoukkue saa sitten aika helpohkon 1-0 kun palloa ei saada purettua alueelta näistä lukemista tauolle.. mv nieminen pääsi kyllä helpolla. toisella jaksolla sama tahti jatkui,,,me hallittiin ja kotijoukkue sumputti ja veti pitkää päätyyn. ottelun ratkaiseva virhe tuli vieraille kalliiksi. vapaapotku paristakympistä jota laukomaan puroaho,,,kova laukaus ylähirren kautta maaliin ja hirvee tuuletus osumasta mutta mita v,,,, peli jatkuu ja linja seisoo kaukana päädystä ei v,,, siinä meni varma maali ja kun vielä kotijoukkueen pelaajatkin myöntävät että pallo puoli metriä sisällä. tarina jatkuu 70 min kotijoukkueen hyäkkääjä yksinläpi jonka nieminen torjuu pilkun arvoisesti,,,punanen kortti ja lingren maaliin. äijä lataa pallon tolppaan joten tilanne 1-0,,,pallon hallinta jatkuu kuitenkin vierailla ja tasoitusmaali oli 5 min myöhemmin lähellä kun jyri yksinläpi laidasta mutta laukauksen saadaan peitettyä kulmaksi.,,lisää punasia korttia vieraille kun pelattu 85 min...tilanteessa pelattiin selvästi palloa mutta doomari antaa toisen keltasen ja siitä pilkku josta lopputulos 2-0 !!

 • nimimerkki

  ?

  15.8.2015 klo 22:57
  en ihmettele yhtään jos näin tapahtuu vaasassa

 • nimimerkki

  Komu

  17.8.2015 klo 21:31
  Komu ei oo vaasasta vaan Mustasaaresta128

 • nimimerkki

  lapualta

  18.8.2015 klo 18:40
  aivan sama kääääk

 • nimimerkki

  rapsu

  22.8.2015 klo 11:32
  olipas taas ottelu eilen kauhavan keskuskentällä,,, vastustaja susi rannikolta. kotijoukkue hallitsi ensimmäistä 20 minuuttia miten tahtoi mutta ainut maalipaikan laukoi Mäki-Maunus hivenen yli. vieraat saivat ensimmäisen paikkansa kuin varkain mutta mv Kivikangas venyi loistavasti. 30 min kohdalla saavat vieraat sitten kuitenkin 0-1 maalin liian heppoisasti. Kotijoukkue tuli kuitenkin tasaoihin Juuso Lingrenin hienolla yksilösuorituksella,,,Juuso nakutti jääkaappipakastinyhdistelmät pakettiin ja hienolle takanurkkalaukaukselle ei voinut vieraitten helmut mitään. Jakson lopussa vieraat 1-2 johtoon kun keskityspalloon mennyt Kivikangas ei saa palloa kunnolla hyppysiin. Toisella jaksolla alkoikin sitten ikävät piirteet tulemaan esiin josta seurauksena vierailta pelaaja punaisella ulos,,,loppulukemat 2-4 ,,,kotijoukkueen kavennuksen laukoi varmasti Tatu Ihanamäki

 • nimimerkki

  ööö

  28.8.2015 klo 23:06
  APV-KJV/Kanu 4-2 (3-0). Kotijoukkue hallitsi pelitapahtumia tällä kertaa varsin selvästi tässä häntäpään taistossa. Joukkueen johdettua ottelua 4-0, alkoi osa keltamustista jälleen pelaamaan aivan omaa peliään, joka osaltaan auttoi vierasjoukkuetta nousemaan parin maalin päähän aivan liian helposti. APV:lle voitto oli ensimmäinen pitkään aikaan, mutta voitosta huolimatta on joukkueella vielä paljon tekemistä peliesityksen parantamiseksi.

 • nimimerkki

  Stt

  29.8.2015 klo 08:32
  Ottelu alkoi vierailta ihan hyvin sillä ekasta hyökkäyksestä heti maalipaikka josta vielä kaupan päälle kulmapotku. Mäkkäri laukoi pallon jo kerran maaliin mutta ottelun erotuomari näki jotain rikettä ennen sitä. Kotijoukkue siirtyi johtoon kun palloa ei saatu purettua alueelta,,siitä seurasi että hyökkääjä pääsee laukomaan kohti maalia,,,maalissa pelannut Raido Perve torjui jo laukauksen mutta sähelsi lopulta pallon maaliin. 2-0 maali olikin sitten todellinen onnen osuma kun keskityspalloksi tarkoitettu laukaus painuu maaliin. 3-0 osuma tulee sitten 16 metristä eikä Reiskalla paljon saumaa ,,näistä lukemista tauolle. Eka jaksolla pari keltaista ,,et: llä hemma painotteinen linja !!!! Toisella jaksolla kotijoukkue siirtyy jo 4-0 johtoon kunnes kavennusmaalikin saatiin aikaiseksi. Yksi harvoista vapaapotkuista mäkkäri laittaa nätisti maalille josta Jynkky puskee voimalla pallon perille pelattu noin 70 min. Kolmen alakerran systeemillä vieraat saavat kentän hallintaan ja kulmapotkusta kavennus 4-2:sen. Mäkkäri antaa kulmapotkun jonka Jynkky puskee vapaasti alakulmaan. Aika vain loppui kesken joten pisteet jäivät saamatta. Mahdollisuudet oli kyllä ottaa täydet pisteet,,pari liian helppoa osumaa kotijoukkue sai joka taas söi miestä. Positiivistä oli kuitenkin loppuun asti pelaaminen !! Seuraava ottelu viikon päästä Kortesjärvellä vastassa Siffi.

 • nimimerkki

  Rapsaa

  5.9.2015 klo 11:41
  Kauden toiseksi viimeinen kotipeli pelattiin markin Ullevilla vastassa SIF/2. Mustissa pelannut KJV/Kanu oli heti alusta pelipäällä ja otti ansaitun voiton 5-1 (1-1) lukemin. Tosiaankin heti alkulämmittelyssä joukkueesta huokui itsevarmuus ja palloa liikuteltiin hyvässä henkessä !. Otteluun lähdettiin alussa pelaamaan varmaa peruspeliä ja prässäämään ylhäältä tämä toimikin hyvin ja kentän hallinta oli kotijoukkueella. Maalipaikkoja alkoi sitten tulemaan ja paras paikka Juha Laiturilla joka pääsi avopaikkaan 16 toista rajalta mutta vieraitten molke torjui tilanteen kulmaksi. Ensimmäisen 20 min sisällä mustapaidoilla jopa neljä maalipaikkaa mutta ei onnistumisia tullut. Peliä oli pelattu 36 minsaa kun vaarattoman näköisestä tilanteesta siirtyi vierasjoukkue 0-1 johtoon todellisen onnenkantamoisen kautta. Maalista huolimatta kentän hallinta jatkui ja tulihan se kavennus kuin oikein painetaan päälle. Pelikellossa 41 min kun vasemmassa laidassa Mäki-Maunus Juho taiteilee itsensä vapaaksi ja sieltä keskityspallo joka kaartaa suoraan Jussi Tuomaalalle joka viimeistelee päällä hienon osuman ja tilanne 1-1. Tuomaala ehti olla kentällä noin minuutin kun heti toisessa päässä soi ;=). 1-1 lukemat pysyikin sitten taukoon asti.
  Toisella puoliskolla Sundom tuli todella vahvasti peliin mukaan luoden muutaman todellisen paikan Kivikankaan Pekan tontille mutta niiistä selvittiin loistavalla puolustuspelillä sekä Pekan muutamalla venytyksellä. Kun toista jaksoa oli pelattu noin 20 minuuttia niin alkoi tapahtumia tulla vieraitten päähän sillä peli kääntyi päälaelle nyt kenttää hallitsi KJV/Kanu. Hyvä paine tuottikin tulosta kun Tatu Ihanamäen röyhkeä nousu pysäytettiin väärin ottein rankkualueella eikä siinä kahta sanaa ja pallo oikeutetusti pilkulle,,,Tatu vetää vuorenvarmasti perille 2-1 !! Ottelua ehdittiin pelata ainoastaan 4 minuuttia kun vieraat pelaavat venäläistä rulettia omalla rankkualueella,,,mustapaidat ku hyeenat kimppuun ja pallo kimpoilee Laiturille joka lataa varmasti 3-1 : een. Sundomin peli meni täysin lukkoon ja vain 2 minuuttia edellisestä kun taas verkot soi nyt asialla Tuomo Rintala joka näyttää todellisen nopeutensa karaten puolustukselta ja pallo pörsään,,,avaavan syötön antoi Mäki-Maunus. Eipä seuraavaakaan tarvinnut kauan odottaa sillä jälleen 2 minuuttia myöhemmin Lauri Tuomaala pujottelee keskeltä kuin Stenmark ja pääseeki maalipaikkaan mutta molken torjuu eteensä,,,maalipaikat hyvin haistava Laituri on paikalla ja vetääkin semmoisen pommin takakulmaan etta huh huh ja se oli siinä 5-1 !!! Olishan siinä voinut tulla vielä pari lisääkin AP Väljä nimittäin myös latasi aikamoisen pyssyn mutta tässä maalivahti venyi ihmepelastukseen. Ottelun loppu menikin sitten pelailuksi palloa siirreltiin nätisti ja nautittiin pelaamisesta. Loppuvihellys soi ja hieno voitto tuli kokojoukkueen loistavalla pelaamisella sekä taistelulla. Eilosen loppusanonta oli että kyllä me vielä poijaat osataan pelata ;=) !! Seuraava ottelu pelataan ensi tiistaina 8.9 klo 18.30 Vaskiluodossa Vaasassa.

 • nimimerkki

  raspaa

  9.9.2015 klo 11:24
  Kauden viimeinen vierasottelu pelattiin Vaasassa Vaskiluodon kentällä vastassa sarjaa johtava Palosaaren Urheilijat. KJV/Kanulla ei paras mahdollinen ryhmä matkassa joten lähtökohdat eivät parhaat mahdolliset. Ottelussa vielä pahin mahdollinen alku sillä vain vajaat 5 min kellosssa kun laukaus lähtee kuudentoista rajalta kohti maalissa pelannutta Raido Perveä,,Reiskan jalka luistaa juuri kohtalokkaalla hetkellä ja pallo painuu takakulmaan helposti. Maalin jälkeen peli jatkui suhkoht tasaisena, mustapaidat saivat pari hyvää tasoitusmaali paikkaa,,ensin kulmasta R-Maunus puskee mutta molke torjuu vaivoin.. Mäki-Maunus lataa pari kertaa kolmesta kympistä mutta laukaukset viuhuu ohitse. Jakson lopulla kotijoukkue siirtyy 2-0 johtoon jälleen harmittavan helposti ja näistä lukemista tauolle. Toisella jaksolla kotijoukkue siirtyy 3-0 johtoon ja tämän jälkeen ote siirtyi enempi vihreille, toki pelaamista ei lopetettu vaan pyrittiin pelaamaan omaa peliä loppuun asti. Palosaari naputtelee maaleja vartin välein ja lopulta ottelu päättyy 6-0 lukemiin. Yhteenvetona todetaan että kotijoukkue ansaitsi voittonsa ollen parempi joka osa-alueella,,harmittavinta oli ettei saatu iskukykyistä joukkuetta juuri tähän otteluun mutta hyvin taisteltiin loppuunasti eikä mennyt aivan seisomiseksi. Mustapaidoista erottui Juho `Mäki-Maunus joka vei välillä Pussin poikia niin kaffeelle että niitä oikeasti veetytti,,,;=) Sarjakausi päättyy la.19.9 Kauhavan keskuskentällä.

 • nimimerkki

  vtt

  19.9.2015 klo 22:22
  rapsaa huomenna kauden päätösottelusta josta irtosi komea kotivoitto 7- 2 lukemin !!

 • nimimerkki

  Kausi paketissa

  20.9.2015 klo 21:42
  Edustusjoukkue KJV/Kanun kausi saatiin päätökseen lauantaina Kauhavan keskuskentällä kun vastaan asettui Black Islanders Vaasasta. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen murskavoittoon 7-2 (1-1) lukemin. Otteluun lähdettiin taas pikkasen erillaisella kokoonpanolla sillä muutama pelaaja tuli KJV/2 joukkueesta. Kotijoukkue otti heti alusta kentän hallinnan ja tuntui että kentällä on hirveesti tyhjää tilaa pelaamiseen, keskikentällä Mäki-Maunus sekä Kumpu-Huhtala sai aika vapaasti pyörittää pallorallia. KJV/Kanulla oli ensimmäisen vartin aikana jopa kolme avointa maalipaikkaa jotka Mäki-Maunus pelasi loistavilla pystyillä Ville Kankaanpäälle mutta ei tulosta. Mitäs sitten tapahtui,?,,vastustajan ensimmäinen vaarallinen nousu laidasta ja heti omissa soi. Huono puolustuspelaaminen josta hyökkääjä saa ottaa pallon rauhassa haltuun ja laukaus alakulmaan ohi Kivikankaan. Maalin jälkeen tilanne jatkui samana kotijoukkueen hallitessa. Pelikellossa 24 minuuttia kun Mäkkäri laittaa namun jälleen Kankaanpäälle joka juoksee helposti karkuun hitaalta alakerralta,, Ville vielä kiertää maalivahdin joka vetääkin sitten kylmästi jalaat alta ja tästä pallo pilkulle. Timo Koivu laukoo varmasti alakulmaan tilanteeksi 1-1 !! Maalista 5 minuuttia myöhemmin pallo viedään jälleen pilkulle kun Kankaanpään laukauksen puolustaja pelastaa maalin kädellään. Koivu asettuu jälleen pallon taakse mutta heppoiseksi jääneen laukauksen maalivahti torjuu ja 1-1 tilanteesta tauolle. Toisen jakson alussa vieraat tulevat heti kuin varkain maalitekopaikkaan vajaan kympin pelin jälkeen, laidasta tulleeseen keskityspalloon Mv Kivikangas aavistaa tilanteen väärin ja torjuu keskityspallon omiin =( ,,,tilanne uskomaton 1-2 Blackille. KJV/Kanu ei kuitenkaan lannistu vaan ottaa kentän herruuden. 60 minuutilla kotijoukkue saa vapaapotkun laidasta jota antamaan Mäki-Maunus, pallo leijailee boksiin josta pallo ajautuu Juha Laiturille joka pamauttaa varmasti 2-2: een,,huh kun helpotti. Vauhtiin kun oli päästy niin 65 minuutilla nähdäänkin sitten todellinen osuma kun Kumpu-Huhtala Tuomas pistää parit puikot ja sitten loistava laukaus kuudentoista rajalta yläpesään eikä siinä annettu maalivahdille kyllä mitään saumaa !! Vierasjoukkueen pelihuumori alkoi pikkuhiljaa loppua kun Ville Kankaanpää lataa 72 minuutilla tyhjiin 4-2, Kumpu-Huhtalan syötöstä. 5-2 maali syntyi jälleen pilkusta 82 minuutilla kun Kankaanpää vedetään nurmen pintaan, pilkun vetää Kumpu-Huhtala voimalla perille!! 85 minuutilla kotijoukkueelle kulmapotku jonka Koivu antaa nopeana Kumpu-Huhtalalle joka saa rauhassa nousta vetopaikalle,,,puolustajat melkein menivät tolpan taakse suojaan hurjaa vetoa ;=) ja näin jo 6-2 !. 88 minuutilla nähtiinkin sitten harvinaista herkkua kun kotijoukkueelle jälleen kulmapotkutilanne jota antamaan Mäki-Maunus,,,,Mäkkäri teki sen mitä lupasikin että vetää pallon suoraan kulmasta tupaan ja niinhän siinä kävikin,,,uskomaton suoritus !!! 7-2 . Pitää sanoa niinkuin Kili että otettiin voitto pitkän kaavan mukaan. Otttelussa kotijoukkueen näkyvimmät olivat Mäki-Maunus, Kumpu-Huhtala sekä Kankaanpää joka olisi paremmalla viimeistelyllä voinut tehdä enemmänkin mutta oli aktiivinen hyökkäyspäässä aiheuttaen kaikki kolme pilkkua. Kausi näin paketissa joka on ollut joukkueelta varsin rikkonainen eikä missään vaiheessa oikein päästy omalle tasolle. Muutamassa ottelussa peli kulki mallikkaasti mutta muuten joukkuetta vaivasi tehottomuus eikä tiukkojakaan peliä pystytty kääntämään voitoksi. Kauden aikana pelaajia on ollut rinkissä melkein 40 pelaajaa. Kiitos pelaajille kaudesta 2015 !!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
vitosta