12.10.2016 klo 23:06
    Treenit ovat päässeet hyvään alkuun,,kauhavalla oli mukavasti 20 pelaajaa mukana ja tänään kortesmarkis 10 hikoilemassa,,tästä on hyvä jatkaa.

• Jouni Mattila

29.10.2016 klo 22:36
    Moroo,,,alkaa olemaan turnausohjelma valmis jotka löytyy SPL Vaasan Piirin sivulta kohdasta pelitoiminta. Ensimmäiset ottelut pelataan la.3.12 alkaen klo 15.30 Anssi Jussin Areenassa

8.11.2016 klo 06:33
    Harjoitusottelu Ponnistusta vastaan tällä viikolla, tarkempi aikataulu myöhemmin

jes

8.11.2016 klo 23:44
    treenimatsi ma.14.11 klo 20.00 lapualla

jones

13.11.2016 klo 13:11
    Mukavia uutisia tuli tänään,,,Rintala Tuomo liittymässä takaisin remmiin, mies alkaa olla kunnossa ja on todella tervetullut takaisin ryhmään !!

jones

14.11.2016 klo 23:54
    Lapualla pelatussa harjoitusottelussa KJV antoi hyvän vastuksen II-divaria pelanneelle Ponnistukselle. Ottelu pelattiin 4 x 20 min jaksoissa, lopputulos 4-2 Ponnistukselle. KJV: n maalit viimeisteli Metsäranta sekä Ala-Piirto. Maalissa pelannut Ville Nieminen oli tänään hyvä ja muutenkin voidaan olla tyytyväisiä illan matsiin sillä joukkue pelasi nyt ensimmäisen ottelun yhdessä. KJV: n joukkue tänään Mv Ville Nieminen, Sami Metsäranta, Juho Mäki-Maunus, Kaj Väljä, Ari-Pekka Väljä, Juha Kivikangas, Jyri Ala-Piirto, Kai Koski sekä Juho Puroaho.

jeah

16.11.2016 klo 23:01
    hyvin oli tänään porukkaa treeneissä

20.11.2016 klo 18:24
    Käytiin Lapualla harkkapelis B junnuja vastaan tänään. Ottelu päättyi lopulta 3-3 lukemiin. KJV:n joukkueessa pelasivat Mv Kivikangas, Anttila, Ihanmäki, Kankaanpää, Lingren, Koski, Järvinen, Karim, Zain, sekä Mattila. Ottelu oli varsin hyvätempoinen, maalipaikkoihin nähden ottelun olisi pitänyt hoitaa mutta pallot kimpoilin kotijoukkueen eduksi. Mustapaitojen maalintekijät olivat Jaakko Anttila x 2 sekä Zain yhden. Kiitos mukanaolleille !

ok

26.11.2016 klo 14:23
    futsal treenit tänään klo 15.00

jones

2.12.2016 klo 11:31
    Huomenna alkaa sarja Ylihärmässä pelattavilla otteluilla. Kanu kohtaa Akisan ja KJV: n joukkueet pelaavat vastakkain. Ottelut alkavat klo 15.30 sekä 16.30.

3.12.2016 klo 21:35
    Kausi 2016-17 on nyt sitten virallisesti avattu kun joukkueet kohtasivat Anssi Jussin Areenalla. KJV vei hyvätempoisen ottelun 4-2 (2-0) lukemin. Molemmilla sopivasti kaksi kentällistä virtaa täynnä olevia pelaajia.Ottelua tahkottiin tasaisesti aina 12.00 minuutilla saakka kunnes KJV iski Rintalan Veljesten voimalla. Tuomo tarjosi josta Henri maalasi taululle 1-0 lukemat. Blackilläkin oli tasoitusmaali paikkoja mutta Ville Nieminen torjui hyvillä vastaantuloillaan. Mustapaidoissa pelannut KJV iskee sitten 18.00 minsalla Juha Kivikankaan nätillä laukauksella,,,namun maaliin antoi Juho" purtsi" Puroaho ja näistä lukemista tauolle. Toisella jaksolla maaleja tehtailtiin sopivin välein. 28 minuuttia kellossa kun KJV saa sivurajapotkun eikä Black ole oikein hereillä joten hyvään kuntoon päässyt Tuomo Rintala lataa jo 3-0 ohi Raidon. Black tulee minuuttia myöhemmin kun Sergei tekee hyvän nousun laidasta josta pallo takatolpalle johon liukuu Antti Hakala ja tilanne 3-1. 35 minuutilla Black tulee jo maalinpäähän kun allekirjoittanut syöttää Sergei yksinläpi ja pallo ohi vastaantulleen Niemisen. Hurmosta ei kestä kuin yksi minuutti kun KJV ratkaisee ottelun 36 minuutilla tekijänä Juha Kivikangas joka oli varsin tehokas molempiin suuntiin. Ottelu oli varsin hyvätasoinen jota seurasi runsas paikalla ollut yleisö. Viikon päästä lauantaina ottelut jatkuvat samassa paikassa mutta eri aikataululla. Klo 11.00 alkaa KJV vs FC Yläselkä. Kiitokset tänään mukanaollleille pelaajille.

vanha

11.12.2016 klo 00:39
    Miten pelir

jones

11.12.2016 klo 15:41
    5-2 KJV voitti Yläselän mutta hävisi Harambelle olisko ollut 5-2 ja Black hävisi Harambelle 8-2 ja Yläselälle 1-0. Rapsaa myöhemmin

rapsaa

17.12.2016 klo 18:46
    Futsal turnauksia on nyt pelattu viikon välein Ylihärmän Areenalla. Viikko sitten KJV kohtasi ensimmäisessä ottelussa Yläselän Vaasasta. Ottelu lopulta varsin helposti KJV:lle lukemin 5-2(1-1). Toki alussa näki ettei joukkue ole paljon pelannut yhdessä mutta toisella jaksolla tahtipuikkoja heilutti kotijoukkue. Ensimmäisen jakson lopussa Kivikangas Juha tasoitti 1-1:een mutta toisen jakson ensimmäisellä minuutilla iski AP Väljä 2-1. 32 minuutilla väkivahva Rintala Henri iski jo helpottavat 3-1. Viimeiset niitit iski Mäki-Maunus ja Rintala Tuomo. KJV Black kohtasi seuraavaksi Haramben myöskin vaasasta, joukkue koostui Vepsun junioreista. Blackillä ei paljon saumaa ollut sillä vieraat voittivat 2-8 lukemin. Kotijoukkueen maalit tekivät Markku Takala sekä Jussi Heimovirta. Black kohtasi heti perään Yläselän joka on varsin tuttu vastustaja. Yläselkä vei voiton varsin niukasti 0-1 lukemin vaikkakin ottelun lopussa Koivuniemen Tommilla pari kolauttelua pystypuuhun sekä ylähirteen mutta kun ei mee niin ei mee ;=) KJV ja Harambe iskivät päivän viimeisen, ottelusta tuli varsin kuumatunteinen. Vieraat veivät ottelun lopulta 3-5 lukemin taukolukemat 2-2. KJV: n maalit nikkaroi Mäki-Maunus sekä Rintalan Veljekset.

Rapsaa

17.12.2016 klo 19:28
    Tänään tahkottiin seurojen väliset ottelut. Päivän ottelut aloitti KJV Black sekä Kanu. Kanu piti vauhtia yllä eikä Black pysynyt vauhdissa. Ottelu Kanulle 8-2 (5-1) lukemin. Kanun Lingren Joona iski heti alussa 1-0 mutta maalin jälkeen peli pikkaisen tasoittui ja Black pääsi muutamaan puolinaiseen tekopaikkaan. Ottelun 11 min Kuivila Aapo teki helposti 2-0 takatolpalta, minuutti tästä niin Nahkala Samuli laukoo 3-0. Jakson lopussa Kankaanpään Ville sekä Topias Pienisaari latoovat jo 5-0,,huomioitavaa oli Pienisaaren tasokas laukaus aivan yläpesään. Hetki tästä Black kaventaa Koivuniemen maalilla 5-1: een Pirttisen Jonin syötöstä. Toisella jaksolla pysyttiin paremmin vauhdissa mukana eikä Kanu päässyt niin vapaasti pyörittämään. Maaleja toki nähtiin vielä joista Kanu kirjoitti Lingren Mäkipernaan sekä Kuivila maaleilla, Blackin kavennusmaalin iski Antti Hakala. Päivän toisessa ottelussa kohtasivat Akisa sekä KJV. KJV oli aivan eri tasolla vieden ottelun puhtaasti 10-0 (5-0). Rintalan Veljekset Henri ja Tuomo olivat tosi tehokkaalla päällä tehoilla 6 + 5 = 11 huh huh siinä muuten myllytettiin. KJV: n muut maalit iskivät Metsäranta, Väljä Kai sekä Ala-Piirto. Akisa kohtasi heti perään KJV Blackin. Black hoiti homman himaan 5-1 (3-1) lukemin. Akisa kuitenkin siirtyi Teemu Paalasen osumalla 0-1 johtoon joka sai vaihtopenkin hurmoksen partaalle :=) Black otti kuitenkin ohjakset käsiin Pirttisen Jonin johdolla jota jatkoivat Zain sekä hyvässä vireessä ollut Koivuniemi. Toisella puoliskolla Kai Koski pujotteli näyttävästi 4-1 ja viimeisen naulan iski Koivuniemi. Päivän päätti odotettu ottelu KJV: n ja Kanun välillä. Ottelusta tiedettiin tulevan jännittävä ja tiukka ja sitä se myöskin oli. Joukkueet esittivät runsaslukuiselle yleisölle hienon näytelmän jossa mentiin tilanteisiin täysillä mutta rehdisti. Ottelun ensimmäinen jakso oli Kanun lievää hallintaa mutta KJV puolusti hyvin sekä maalissa pelannut Tuomas Kumpu-Huhtala oli aivan loistava tänään. Kanu siirtyi Ossi Lahden maalilla 0-1 johtoon takatolpalta syötön antoi Johan Lamberg ja hetkeä myöhemmin Ville Kankaanpää karkaa laidasta tehden jo ratkaisevan tuntuisen 0-2 maalin Topias Pienisaaren syötöstä. KJV iskee sitten kuin puskista Metsärannan tehden esityön Ala-Piirron Jyrin kavennukseen ja ottelu olikin saanut uuden luonteen. Ottelua oli pelaamatta enään 2 minuuttia kun KJV tulee väkisin tasoihin. Kanun maalin edessä hirveä ruuhkatilanne josta Ala-Piirto saa siirrettyä Rintalan Tuomolla joka lataa kylmästi pallon perille 2-2: een. Loppuaika meneekin hirveässä huutomyrkyssä kun molemmat joukkueet pyrkivät luomaan maalipaikkoja mutta areenan summeri päättää ottelun lukemiin 2-2. Ottelu oli tämän syksyn parasta futsalia sekä jännittävin mitä on nähty. Kanu piti ottelua hallussa mutta kokenut KJV: n ryhmä tuli kahden maalin takaa väkisin tasoihin. KIITOS PELAAJILLE

info

4.1.2017 klo 18:46
    Futsal kausi jatkuu ensi lauantaina Maalahdessa pelattavassa turnauksessa. Turnaus alkaa klo 12.00 kun Black kohtaa BFF Gazijen. Tiedossa kovat väännöt jälleen

jones

7.1.2017 klo 18:55
    Reissu tuli tehtyä Maalahteen,,paikasta ollut oikein koskaan niin hyvää mainittavaa. Molemmat joukkueet taistelivat minkä pystyivät mutta luu jäi tällä kertaa käteen ei voi mitään. Mutta tarkenpaa rapsaa myöhemmin

INFO

21.1.2017 klo 21:34
    pistepörssi nyt ajantasalla,,,Rintalan Veljekset jyllää,,rapsaa myöhemmin

Rapsaa rannikolta

25.1.2017 klo 23:57
    KJV: n pelit ovat sujuneet seuraavanlaisesti. Lauantaina 7.1 joukkueet matkasivat Maalahteen jossa vastassa jo tutuksi tullut BFF Gazije sekä uusi tuttavuus MIF U 18 joukkue joka oli koottu B- juniori ikäisistä pelaajista. KJV Black kohtasi päivän ensimmäisessä Gazijen ja tässä pelissä pysyimme hyvin vauhdissa ensimmäisellä puoliskolla ja tauolle mentiin kotijoukkueen johdossa vain 1-0. Ottelu pysyi hyvin rauhallisena siitä kiitos oikeudenjakajille Kaikuaholle sekä Lulicille. Toistakin jaksoa tahkottiin pitkään tasaisesti kunnes Gazije iski 27 sekä 28 minuutilla lukemiin 3-0. Black ei antanut missään vaiheessa periksi ja varsinkin Santtu aiheutti harmaita nopeilla hyökkäyksillä. Ottelu ratkesi lopullisesti kun kotijoukkue iski jälleen kaksi salamaosumaa 36 ja 37 minuutilla. Aivan ottelun lopussa Santtu iskee komean pörsän 5-1:een. KJV kohtasi seuraavaksi MIFFIN joka avasi ottelun nopeasti siirtyen 4 minuutin kohdalla 1-0 johtoon. Mustapaidat kuitenkin tulivat voimalla 12 minuutilla josta Järvinen sivalsi varmasti ottelun 1-1: een. Ottelussa mentiin kyllä varsin hyvällä tempolla josta seurauksena pikkuisen kuumenemista muutamissa tilanteissa. Ensimmäisen jakson aivan loppusekunneilla iskee sitten vielä Mif 2-1 ja erä oli taputeltu. MIF ratkaisi ottelun edukseen hyvällä toisen puoliskon onnistumisprosenteilla maalintekotilanteissa ja loppulukemat 5-1. Seuraavassa ottelussa vastakkain Black sekä MIF. Ottelu näytti ensimmäisen 15 minuutin jälkeen että MIF vie ottelun helposti nimiinsä mutta kuinkas kävikään tilanteessa 4-1,,,Black aloitti hirveen prässin ja nuoret poijaat oli helisemässä. Santtu alkoi iskemään maailmanluokan osumia ja tilanne nopeasti tiukka 4-3. MIF kuittasi kuitenkin harmittavasti 2 minuutin välein ja tilanne 6-3. Ottelun loppulukemat olivat 7-4 Miffille mutta häviöstä huolimatta oli hieno ottelu joka meni runsaslukuiseen yleisöön !! KJV pelasi päivän päätteeksi Gazijeta vastaan. KJV aloitti ottelun hurmoksessa sillä Jynkyn että Järvisen maaleilla vajaassa 10 minuutissa taululla 2-0. Kokenut Gazije tuli kuitenkin väkisin tasoihin ennen paussia ja tilanteesta 2-2 drinksulle. KJV menetti monta hyvää 3-1 tilannetta ja jotenkin pallon kimpoili eikä tilanteista pystytty lisämaaleihin. Sama virsi jatkui myös toisella puoliskolla GAZIJE teki harvoista paikoista ne tarvittavat osumat eikä ottelu ollut suotuisa KJV: lle, loppulukemat 5-2 rannikonäijille. Rintalan Veljekset jatkaa pistepörssin kärjessä.

nyyf

29.1.2017 klo 15:20
    rapsaa härmän turnauksista ensi viikolla,,,hyvään suuntaan ollaan menossa ;=)

tuttu pelaaja viime viikolla härmäs

2.2.2017 klo 22:38
    Elbasan Kabashi 26v siirtyy loppukaudeksi SoVo Futsalin vahvuuteen. Elba pelasi alkukauden Vaasan Ruutupaidoissa tehden 4+3 tehot 8 ottelussa. Kabashi oii jo tiistaina joukkueen treeneissä mukana ja saatetaan nähdä SoVo paidassa ensi kertaa keskiviikkona Pirkkalassa.

rapsaa

8.2.2017 klo 23:41
    Turnaukset jatkuivat omilla järjestettävillä Ylihärmäs 21.1. KJV kohtasi aamun ensimmäisessä Kauhajoen Karhun. Ottelu päättyi lopulta KJV: n selkeään voittoon 6-2 (4-1). Ottelua oli pelattu ainoastaan 5 minuuttia kun Tuomo Rintala niittasi 1-0 mutta 10 minuutilla Karhu tasoitti Teemu Kallion osumalla. Ottelun ehkä komein osuma oli 2-1 maali kun Juho Perälä laukoi vastustamattomasti takakulmaan. 17 minuuttia kellossa kun Karim lataa voimalla 3-1 ja aivan ekan jakson lopussa Dlovan laukoo nätisti 4-1. Karhu aloitti toisen jakson nopeasti ajassa 21 min Kallio tekee päivän toisen 4-2 KJV ratkaisee ottelun kuitenkin eduksi 28 ja 32 minuutilla Dlovanin ja väkivahvan Rintalan Henrin torppauksella loppulukemat 6-2. KJV Black kohtasi heti perään APV: n joka taipui lopulta 5-1 (4-0) lukemin. Black ratkaisi ottelun ekalla jaksolla tiiviillä sekä nopeilla vastahyökkäyksillä vieraat olivat pulassa. Sarkaranta Juha-Matti vei jo 3 minuutilla Blackin johtoon. APV sinnitteli hyvin aina 13 minuutille kunnes hyvällä sommitelmalla Sergii Savytskyi sai laukoa tyhjiin 2-0. 3-0 iski sitten jälleen Sergei 18 minuutilla ja 19 minuutilla latasi Sarkaranta päivän komeimman voimalla yläpesään,,eipä siinä maalivahti ehtinyt kuin todeta että sinne meni ;=) APV kavensi 31 min Kalmarin maalilla ja sitten aivan viime hetkillä Kai Koski teki loppulukemat 5-1. Black kohtasi heti perään Karhun ja tässä väännettiin tasaisesti mutta KJV Black vei mahdollisimman tiukasti 2-1 (2-0) lukemin. Black teki maalit aikaisin sillä 8 minuutilla Kai Koski 1-0 ja 12 minuutilla Sarkaranta joka teki varsin hyvät tehot päivän otteluissa. Karhu kavensi lopussa Pitkärannan maalilla loppulukemat 2-1 Blackille. Päivän päätti ottelu KJV vst APV jossa KJV hallitsi ja vei lopulta ottelun helposti 6-1 lukemin. APV kyllä aloitti nopeasti sillä vain minuutti kellossa kun Joni Onnela 1-0 KJV ratkaisi ottelun 3 minuutissa, ensin kavennus 14 min Hankaniemi 1-1,, 15 min Juho Puroaho sooloilee 2-1 17 minuutilla Tuomo Rintala jo helpottavat 3-1. Toisella puoliskolla ei mustapaidoilla ollut pahemmin hätää, Hankaniemi iski puhtaan hattutempun ja lopuksi Rintalan Henri lataa viileästi 6-1. Maalissa pelannut Tuomas Kumpu-Huhtala pääsi ottelussa helpolla mutta toki joutui välillä tositoimiin. Hieno päivä KJV:n joukkueilta !!

turnaukset ylihärmäs 28.1 sekä

22.2.2017 klo 17:37
    Anssin Jussin Areena ja KJV: n vastustajat VäVi sekä Ruutupaidat-35. Päivän aloitti ottelu VäVi vst KJV Black ja tästä maukkaat pisteet Blackille 3-5 (2-2) lukemin. VäVi aloitti ottelun räväkästi sillä vain 3 minuuttia kellossa kun näppärä Hoxha näpäyttää ohi Raidon 1-0. Peli jatkui varsin hyvätempoisena joka miellytti runsasta yleisöä. Black tuli tasoihin 11 minuutilla Tommi Koivuniemen tiukkauksella ja Vävin molken hermot oli kuumana sillä Tomban laukaus lähti kaukaa ja sinne se vain painui ;:=) VäVin kuittaus tuli kuitenkin pari minuuttia myöhemmin kun jälleen Hoxha laukoi länkistä 2-1: een. KJV tulee kuitenkin tasoihin kun nähdään kuinka kokenut pelaaja vetää rintapotkulla kovaa perille,,,asialla Pentti #Pena# Pitkäranta 2-2 näistä lukemista tauolle. VäVi ei antanut aivan helposti periksi vaan siirtyivät 3-2 johtoon ja kukas muukaan asialla kuin Hoxha ! Pelikellossa silloin 23 min,,,26 minuutilla kentän näkyvin pelaaja Gonsalves kuitenkin tasoittaa 3-3 ja sama kaveri sitten siirtääkin Blackin jo 3-4 johtoon. Kai Koski lyö lopussa arkun naulaan 36 minuutilla ja näin hieno taisteluvoitto KJV Blackille. KJV kohtasi sitten varsin nimekkään Ruutupaitojen joukkueen jossa pelasi 100 varmasti ainakin yksi liigapelaaja Elbasan Kabashi (kovaa peliä bostonissa ;=) ) Ruutupaidat vei ottelun varsin selvästi 9-3 lukemin puoliaikatulos 6-1 ! 6 Koivula Mikko 4'