« aihelistaan

Edustuksen jalkapallokausi 2018

• Jouni Mattila

5.3.2018 klo 15:33
    Edustuksen toinen harjoitusottelu pelataan ti.6.3 klo 20.00 Seinäjoki Areena hallissa. Ottelu pelataan surunauhassa Pasi Kankaan muistoksi

• nimimerkki

Seinäjoki

14.3.2018 klo 22:54
    Apollo pelasi kauden ensimmäisen harjoituspelinsä tänään Lapuan Virkiää vastaan Wallsport Areenalla. Ottelu päättyi Apollon voittoon iloisesti 5-4!

raspaa

21.3.2018 klo 23:16
    Kauhavan Pop Areenalla pelatussa harjoitusottelussa kotijoukkue kohtasi APV: n Alavudelta. Ottelu lopulta kotijoukkueella 6-2 (3-0) lukemin. Maalintekijät Dlovan Hankaniemi 3,,Matias Lammi 2 ja kerran maalasi joukkueen kapteeni Topias Pienisaari

Region´s Cup

7.4.2018 klo 11:26
    Edustusjoukkue pelasi perjantaina 6.4 cupin ottelun Elisa Stadionilla Vaasassa. Ottelu Kiistolle lopulta 6-1 (1-1) lukemin. Ensimmäinen jakso oli vierailta maltillista että hyvää tasoa mutta toisella jaksolla paukut hiipuivat ja kotijoukkue latoi maaleja tasaisin välein. Ensimmäinen maali tuli pilkulta käsivirheestä. Tasoitusmaali olikin sitten illan komein. Topias Pienisaari taisteli pallon itselleen josta välittömästi pystyyn Matias Lammelle joka siirsi pallon Samuli Nahkalalle joka vei ensin pakkia ja siitä upea laukaus aivan maalin vasempaan yläkulmaan. Loppukin jaksettiin hyvin ja 1-1 lukemista paussille. Toinen jakso oli tosiaan nihkeää ja Kiisto meni kulmasta 2-1 johtoon. Jatkoa seurasi 70 minuutilla jälleen kulmasta sekä harmittavasti yksi omiin. Yliajalla Kiisto vielä kaunisteli numeroita 6-1. Tämä taas toi hyvää harjoitusta sekä että nähdään missä kolmosen taso menee. Lopuksi maininta Kumpu- Huhtalan loistavasta torjuntapelistä !!

Kauden avaus miähillä

4.5.2018 klo 00:18
    Miesten edustusjoukkue avasi kauden viime perjantaina Botnia hallin tekonurmella vastassa FC Kuffen. Kotijoukkueesta voidaan todeta että sijoittui viime kaudella nelosen neljän sakkiin joten ehdoton ennakkosuosikki illan otteluun. Avausjakson ensimmäinen vartti oli varsin tasaista toki Mv Kumpu Huhtala otti yhden näyttävän jalkatorjunnan. Kotijoukkue siirtyi aivan jakson lopulla johtoon kun erotuomari näki virheen tapahtuneen mutta huvittavinta oli kun ei hän oikein tiennyt itsekkään miksi palloa pilkulle vietiin :=) NOOH näitä sattuu 1-0 tauolle. Uuden karheissa peliasuissa pelannut vierasjoukkue painoi heti alussa vimmatusti painetta joka tuottikin tulosta 55 minuutilla. Samuli Nahkalan antaman vaparin viimeisteli Tommi Koivuniemi varmasti perille ja näin tilanne maukas 1-1 !! Tilanteet kuumenivat ottelun viimeisellä 10 minuuttisella. 85 minuutilla herra erotuomari otti ja varasti täysin shown. Toisella keltaisella ja punaisella meidän pelaaja ulos ja siitä pilkku kotilagetille mutta kaveri veti pallon yli. 89 minuutilla kotijoukkue meni kuitenkin johtoon eikä Kouralla ollut jakoa kun pallo vielä muutti suuntaa. Mutta kun vaasaan oli tultu niin ei vieläkään annettu periksi. Pelikellossa 92 minuuttia kun saamme vaparin 30 metristä jota antamaan Dosse " jopa Kourakin nousi tilanteessa maalille,,aikamoisen pelaajamassan kautta pallo kaaressa yli kotijoukkueen maalivahdin ja näin ansaittu tasoitus 2-2. Loppuaika olikin sitten vielä hirveetä vääntöä mutta lopuksi peli päättyi 2-2 lukemiin. Huh olipas kauden aloitus ja totutun vaikea mutta kannattaa aina pelata loppuunasti. Koko joukkue ansaitsee 10 arvosanan. Tästä huomenna Sisupallon kimppuun Kauhavalle ottelu alkaa klo 19.00 tekonurmella.

Sisu-Pallo
    76'14 Laituri Juha varoitus
    66'10 Lammi Matias maali
    maali 6 Heiniluoma Valtteri42'
    maali 16 Kukila Teemu31'
    1'23 Nahkala Samuli maali

Norrvalla FF vann igen

NFF hemmaslog Kjv/Kanu i torsdags 10.5 med 1-0 på konstgräset vid Norrvalla.

Den relativt vältaliga publiken fick se ett spelande Norrvalla i första halvlek.

Pojkarna kombinerade kortpassningsspel med längre uppspel och det var endast ineffektiviten som höll siffrorna nere. Det viktiga 1-0 målet gjordes av Alexander “Acke” Rex på passning av anfalls kompisen Mal Yankuba.

I andra halvlek bytte NFF taktik till 4-3-3 för att sätta ännu mera press på motståndarna. NFF vaskade fram några chanser, Mal gjorde mål, tyvärr offside vinkad. NFF kom inte upp i samma standard i andra halvlek men kunde bärga 3 poäng tack vare säkert försvarsspel.

“- Viktiga 3 poäng, vi kunde ha dödat matchen tidigt men tyvärr gick det inte så. Jag är inte helt nöjd med spelet sett till 90 min, men som sagt det är poängen som räknas. Pojkarna kämpade; det är var bra!” sade tränare Mal Yankuba

NFF: Hieu Bui, Mohammed Hosny (Johan Friman), Kevin Hägglund, Anton Damlin, Pontus Agnesbäck, Alexander Ståhlberg, Phi Bui (Habib Ahmadi), Ronnie Ludén C, Shelqim Xhosa (Oscar Lemberg) Mal Yankuba, Alexander Rex. (Valtteri Saari, Jakob Finnström, Åke Härtull, Magnus Backlund)
    Henkilön Norrvalla FF kuva.

sisupallo

29.7.2018 klo 22:50
    Seinäjoen Sisu-Pallo jatkoi vuoristorata-ajeluaan keskuskentällä pelatussa ottelussa. Tällä kertaa junaa ohjattiin voitokkaasti, sillä loppunumerot 7-1 eivät jätä mitään jossittelun varaan. Näin keväinen 2-2 tasapeli tuli maksettua takaisin korkojen kera. Ominaiset otteet siis jatkuivat, voitetaan tai hävitään, tehdään se sitten yleisöä hellivällä tavalla – suurinumeroisesti.

Kaikesta näki, että Lapualla koettu toisen jakson herätys oli aistittavissa pukuhuoneessa. Ilmassa oli keskittymistä, mutta myös iloista huumorilla höystettyä jutustelua. Ottelu alkoikin hyvin taktiikkaa noudattamalla ja päästiin iskemään vierailijoiden avauksiin. Ensimmäisen maalin ja parin riiston jälkeen vierailijat lähettivät maalipotkunsa kotijoukkueen kenttäpuoliskolle. Vierailijat olivatkin vahvoja ykköspallossa, mutta kakospallot jäivät kotijoukkueelle.

Kotijoukkue pääsi illan peliin laajalla rosterilla ja vaihdosta sai heittää kovan luokan pelimiehiä kentällä topisella jaksolla. Se tappoikin Kanuunoiden pelin lopuulisesti, sillä punapaidat lisäsivät tauolta vauhtia ja tunnin kohdalla tehtyt vaihdot auttoivat sen säilyttämisessä. Erityisesti Teemu Kukilan ja Vesa-Matti Tulisalon sisääntulot olivat erinomaiset.

Illan pelissä nähtiin ja koettiin mm. Tuomas Hyrkkäsen neljän vuoden kuivan jakson päättyminen, kentän lyhimmän miehen Vesa-Matti Tulisalon päämaali ja Teemu Kukilan kultainen kosketus, sekä maalisuhteen muuttiminen plussan puolelle. Joukkue on muuten viimeistellyt kolmen maalin keskiarvolla, mutta peräpääkin on vuotanut samassa tahdissa. Yleisöystävällistä peliä luvattiin kauden alussa ja sitä on tarjottu.

Punapaidat pelaavat varsinaista härkäviikkoa, sillä tiistaina joukkuea matkustaa sarjakärki Kaskö IK:n vieraaksi ja perjantaina Seinäjoen keskuskentällä pelataan liigan esiottelu Sisu-Pallo – VPS j. Siihen kun lisätään kakkosen pelit mukaan, niin reeniaikoja ei hirviästi ole.

jpsto

12.9.2018 klo 22:10
    Ensi lauantaina kauden viimeinen kotiottelu joka pelataan Kortesjärven pahasti kärsineellä nurmella klo 17.00 alkaa ottelu ja vastaan asettuu varsin mielenkiintoinen joukkue VPS- j joka keikkuu sarjan puolenvälin kieppeillä.