Tänään taas treenataan markin salilla klo 18.00,,ja näyttääs että hyvin porukkaa tulossa ;=)

22.11.2018 klo 21:16
    ,,oli hyvät pelit tänään,,ihmemies Pekka liimanäppi oli myös saapunut salille

Info

12.12.2018 klo 09:55
    Miesten kausi aloitettiin kotiturnauksella Ylihärmässä. KJV: n ensimmäinen vastustaja VFU Allstars vaasasta. Ottelu oli tiukkaa sekä tarkkaa pelaamista. Kotijoukkue siirtyi 8 minuutilla 1-0 johtoon Toni Kuuran osumalla. Vierasjoukkue loi myös muutamia paikkoja mutta Pekka Kivikangas oli maalissa järkkymätön. KJV iski sitten 12 minuutilla vastahyökkäyksestä lukemat 2-0. Sami Metsärannan esityöstä maalintakakulmalta löytyi Ahmed jolla oli helppo työ siirtää tyhjiin. Toisen puoliskon lopussa vieraat vielä kavensivat mutta Kivikangas piti maalinsa puhtaana ja näin sarja avattiin 2-1 voitolla. Toinen ottelu samaa seuraa vastaan joka päättyi lopulta KJV: n suvereeniseen 10-1 voittoon. Ottelun ensimmäinen puolisko toki tiukasti 2-1 lukemin. Sami Metsäranta oli ottelun näkyvin pelaajaa iskien hattutempun ja siihen lisäksi muutamat passit. KJV:n uusin vahvistus Kasperi Lehto joka siirtyi KeuPasta latoi pari komeaa pörsää. Toni Kuura oli myös pelipäällä. Pekka Kivikangas harmitteli että tuli yksi päästettyä ;=)

info

24.1.2019 klo 22:51
    Sunnuntaina ottelut jatkuvat Vaasassa jossa vastaan asettuvat Sport sekä Ruutupaidat- 35

matrix

29.1.2019 klo 21:37
    Viime sunnuntaina 27.1 reissu Vaasaan jossa pelipaikkana Vamih Hansakampus. KJV kohtasi päivän ensimmäisessä ottelussa turnausjärjestävänä olleen Sportin. KJV sai otteluun todella hyvän alun sillä kun ottelua oli pelattu 8 minuuttia johti joukkue jo 0-4. Maalintekijät Ahmed kahdesti, Kuura sekä Reza latoivat näyttävät osumat. Sport kavensi aivan loppuminuuteilla 1-4: jään. Toista jaksoa oli pelattu reilut 5 minuuttia kun nähtiin sitten turnauksen komein maali,,Zain antoi puolustuksesta nappisyötön Kai Koskelle joka napautti suoraan syötöstä päällään aivan yläkulmaan lukemiksi 1-5 !! Sport kavensi vielä mutta loppumaalit syntyivät KJV: n toimesta kun Reza ja Koski heiluttivat verkkoja.
    Ruutupaidat kohdattiin sitten toisessa ottelussa ja tiedettiin että ottelusta ei todellakaan tule helppoa. Ottelu lopulta vahvasti pelanneelle Ruutupaidoille jopa 2-8 (1-1) Ottelun avausjakso oli ihan tasaista pelaamista ja tilanteita molemmissa päissä. Ruutupaidat siirtyivät 0-1 johtoon kun pienen onnenpompun kautta Koivula onnistui. Jakson viime hetkillä tuli kuitenkin helpotusta kun Zain tuikkasi maalin nurkalta taukolukemiksi 1-1.
    Toisella jaksolla oli kuitenkin vain yksi joukkue joka innostui ja onnistui. Kaikki kunnia Ruutupaidoille,,olihan siellä monta entisiä liigatason pelaajaa mukana.
    Kauden viimeinen turnaus pelataan Ylihärmässä la.16.2 alkaen klo 12.00. Päivän ottelut on paikallisottelu sekä FCK international joka johtaa sarjaa.