Kutosen alkupalaveri pidetty ja nimilistalle komeasti 35 pelaajaa. Kausi pärähtää käyntiin sunnuntaina 12.5 klo 16.00 Kauhavan tekonurmella kun vastaan asettuu Kauhajoen Karhu. Joukkueenjohtajaksi valittiin Antti Hakala taustalla Harri Mattila sekä Jouni Mattila. Harjoituksia pidetään tiistaisin ja torstaisin sekä vaihtoehtoisesti sunnuntaina Alahärmässä että Kortesjärvellä. Palaverissä oli myöskin puhetta kotiotteluissa soitettavalla alkumusiikilla Hurriganes olisi tapeetilla ;=)

Mäki Tommi valittiin vetämään harjoituksia onhan hänellä tällä hetkellä tuoreinta tietoa valmennuksesta tällä leveyspiirillä

29.4.2019 klo 17:25
    Tämän viikon torstaina 2.5 ensimmäiset treenit Kortesjärven nurmella klo 19.00

INFO

30.5.2019 klo 20:10
    Jalkapallokausi on pyörähtänyt täysillä matkaan ja joukkueet ovat jo pelanneet muutaman sarjaottelun. Miesten joukkue KJV/Kanu aloitti kauden kohtaamalla uuden tulokkaan ÖBK: n seinäjoelta joka koostuu pitkälti SJK: n entisistä pelaajista. Ensimmäinen puolisko oli tasaista vääntöä kunnes 14 minuutilla kotijoukkue siirtyi Antti Palomäen tykillä 1-0 johtoon jotka jäivätkin puoliaika tulokseksi. Toisella puoliskolla kotijoukkue otti kentän hallinnan ja latoi tasaisin välein maaleja ja ottelu päättyi lopulta selvin 8-0 lukemin. Seuraava ottelu päästiinkin pelaamaan huippualustalle kun pelattiin OmaSp Stadionilla vastassa SJK-j Apollo. KJV/Kanu aloitti ottelun hurjalla painostuksella ja siirtyikin jo 2-0 johtoon Reza Hosseinin sekä Karimin tykityksellä. Apollo tuli kuitenkin ennen taukoa tasoihin Potilan sekä Lampisen osumilla. Vierailla oli monta avopaikkaa tehdä maaleja mutta viimeistely oli surkeaa. Toisella puoliskolla kotijoukkue nakutti kolme lisää ja ottelu päättyi lopulta 5-2 lukemiin. Ensimmäinen kotiottelu pelattiin keskiviikona 29.5 klo 19.00 Kortesjärven keskuskentällä. Vastassa vanha tuttu Kurikan Ryhti joka on aina ollut vaikea vastustaja ja niin oli myöskin tämäkin ottelu. KJV/Kanu aloitti ottelun jälleen räväkästi kun jo 8 minuutilla joukkue siirtyi Janne Aron tyylikkäällä laukauksella 1-0 johtoon. Kotijoukkue painosti jatkossakin voimakkaasti ja ottelun 12 minuutilla nähtiin Matti Loukolan tykitys 16 rajalta yläpesään eikä Kurikan maalivahdilla ollut paljon jakoa ja tilanne 2-0. Kury tuli kuitenkin aina vaarallisesti vastahyökkäyksillä ja kavensivat 21 minuutilla Laitilan Raimon myöskin hienolla maalilla. Ottelun 42 minuutilla nähtiinkin sitten upein maali miesmuistiin, Kai Koski keskitti maalille jossa Niko Erkinheimo otti rinnalla pallon haltuun ja siitä pudotus taakse Rami Erkinheimolle joka latasi suoraan semmoisen pommin että hellurei !! 3-1. Toisella puoliskolla kotijoukkue painosti ja maalipaikkoja oli lukuisia mutta tilanteet eivät tuottaneet tulosta. 49 minuutilla KuRy saa sivurajaheiton jonka jälkitilanteesta palloa ei saada purettua ja Laitila jälleen tuikkaa tilanteen 3-2 ;een . Lopullisen niitin iskee kotijoukkue kun pelattu 61 minuuttia, Henri Rintala tekee vahvan nousun topparin paikalta ja vääntää väkisin tilanteeksi 4-2. Pelin lopussa kotijoukkue missaa abaut 4-5 selvää maalipaikkaa ja ottelu päättyy lopulta KJV/Kanun 4-2 voittoon. Kotijoukkueella mukavasti 18 pelaajaa rinkissä ja pikkuhiljaa pelipaikat alkavat löytyä. Seuraavaksi joukkue kohtaa pe.14.6 klo 19.00 Kortesjärvellä APV Alavudelta.

info

15.6.2019 klo 11:18
    Ottelut jatkuivat eilen kun kohdattiin APV markin nurmella. APV pelasi vielä viime vuonna vitoses mutta luopuivat paikasta. Ottelu päättyi lopulta 0-2(0-1) vieraiden voittoon. Ensimmäinen maali nähtiin jo 5 minuutilla kun palloa ei saatu purettua alueelta ja vieraiden hyökkääjä sai laukoa vapaasti maalin. Kotijoukkue hallitsi jatkossa mutta ei saatu millään hyvistäkään paikoista. Toisella puoliskolla peli jatkui tasaisena kunnes 82 minuutilla vieraat tekivät oikeastaan ainoasta paikasta loppulukemat 0-2. Tappiosta huolimatta oli ihan ok peli meiltä, varsinkin uudet pelaajat Ristaniemi ja Piri osoittivat että ovat pelimiehiä ja mikä tärkeintä asenne oli niin kuin pitääkin. Seuraavaksi matkataan Nurmoon tiistaina 18.6 klo 19.00 vastassa HyMy

INFO

30.6.2019 klo 20:38
    Miesjoukkue matkasi Nurmoon ja vastassa aina vaikea vastustaja HyMy jota ei oikein koskaan ole pystytty voittamaan heidän kotikentällä. KJV/Kanu oli saanut jalkeille varsin hyvän joukkueen, Hannu Palomäki oli myöskin rinkissä ja odotukset olivat isot ;=) Ensimmäistä puoliaikaa hallitsimme välillä aika suvereenisesti eikä mitään hätää ollut oikein missään vaiheessa. Alakerran viimeisenä lukkona oli Kai Koski joka vuoden varmasti näpsi kaikki pääpallot, myöskin Samuel "Korppu" Kovanen paikkasi mallikkaasti. KJV/Kanu siirtyi ansaittuun johtoon ottelun 12 minuutilla kun hyvä paine päättyi Janne Aron varmaan viimeistelyyn ja tilanne 0-1 !! Hymyn paras maalipaikka siunautui kun pitkä syöttö lähti kohti meidän maalia ja Kivikangas lähti vastaan mutta pallo painui ylitse kohti maalia mutta viime hetkellä Reza Hosseini venytti pallon pois väljemmille vesille. Toisen jakson 65 minuutilla meidän nopea kärki Jesse Piri pääsi yksin läpi ja kiersi Mv Turtiaisen joka joutui sitten kaatamaan ja tästä suora punainen kortti. Ulosajon jälkeen odotettiin KJV/Kanun ottavan kentän hallinnan mutta toisin kävi. HyMy vyörytti jatkuvasti palloa vaarallisesti mutta maalissa pelannut Pekka Kivikangas oli kuin muuri pitäen maalinsa puhtaana loppuun asti. Kotijoukkueen paras tasoituspaikka tuli 88 minuutilla kun joukkue sai vapaapotkun n 25 metristä maalista, kovana annettu vapari oli menossa kohti yläkulmaa mutta Kivikangas venytti uskomattomasti pallon kulmaksi. Ottelun loppuhetket olivat todella jännittävät mutta KJV/Kanu kesti kuin kestikin loppuunasti. Oli kyllä pitkästä aikaa jännittävä kutosen ottelu mistä ei tilanteita puuttunut ja mikä mukavinta ottelu pysyi siistinä eikä ylilyöntejä nähty. Tästä tilanteesta oli hyvä lähteä haastamaan Kurikan Ryhti kotiotteluun

INFO

16.7.2019 klo 20:24
    Miesten kutonen jatkui ke.26.6 kotiottelulla jossa vastaan asettui Kurikan Ryhti. Sarjataulukossa joukkueet olivat tasapisteissä joten oli odotettavissa tasainen ottelu. Ennen ottelua toimittaja ehti kysyä pitkäaikaiselta maalivahdilta Pekka Kivikankaalta muutaman kysymyksen, Kivikangas kertoi että kausi on hänelle 45 !! Kauanko Pekka vielä jatkaa niin hän kertoo että varmaan lopettaisin jos tänne tulisi sellainen maalivahti joka vetäisi vielä paremmat pohjat ;=) vielä lopuksi kertoi että näyttää olevan vastustajalla nuorta kaveria,,,taitaa tulla tiukka peli. Sateisessa säässä pelattu ottelu päättyi lopulta KJV/Kanun 2-1 (1-1) voittoon. Ottelun ratkaisijaksi nousi markin oma poika Matti Loukola kahdella osumallaan. Voittomaaliksi jääneen Loukolan maalin pohjusti Jorma Eilonen upealla esityöllä. Tärkeän voiton myötä KJV/Kanu nousi ylempään noususarjaan. Ylempi sarja alkaa ke.24.7 klo 19.00 vierasottelulla BK-48 vastaan Gerbyn tekonurmella Vaasas.

INFO

19.8.2019 klo 11:56
    Miesten yläloppusarjan ottelut ovat menneet seuraavasti. Kotiottelussa vastaan asettui Virkiä joka hoiti ottelun toisella puoliskolla voittaen lopulta 0-4. Seuraava kotiottelu pelattiin VäViä vastaan joka päättyi vieraitten 1-5 (1-1) voittoon. Kotijoukkueen maalintekijä Jesse Piri. Ensimmäinen vierasottelu pelattiin Laihialla kun varsin hyvin pelannut Luja joutuikin yllättäen lujille. Ottelu päättyi lopulta 1-1 (1-0) lukemiin. Ottelussa parhaat maalipaikat loi KJV/Kanu mutta tasoitusmaali nähtiin vasta pelin 86 minuutilla kun kolmiopelin päätteeksi Antti Hakala irtautui läpiajoon ja sai latoa pallon rauhassa tyhjiin. Seuraava vierasottelu oli maanantain Karperöös jossa vastaan asettui varsin vahvasti myöskin pelannut Korsholm/ 2. KJV/Kanu lähti kuitenkin otteluun varsin rennolla fiiliksellä eikä turhia paineita luotu. Ottelu oli varsin tasaista kunnes Janne Aro nousi hyvin ja syötti maalinsuulle Antti Hakalalle joka puski näyttävästi alakulmaan 0-1 !! Maalipaikkoja nähtiin molemmissa päissä mutta vieraitten Mv Pekka Kivikangas oli jälleen loistavassa vireessä. Toisella puoliskolla ottelu jatkui kiivaana jonka puitteissa ottelun tuomarilla oli vaikeuksia hoitaa tilanteet mallikkaasti. Korsholm tuli väkisin tasoihin 60 min kun purkupalloa ei saatu purettua väljemmille vesille ja tasoitus 1-1 oli selvä. Loppu olikin sitten aikamoista vääntöä mutta ottelu päättyi lopulta 1-1 tulokseen. KJV/Kanun parhaita olivat Hakala Antti sekä puolustuksen Eero Prusti , Reza Hosseini keskikentällä hyvää jälkeä teki Topias Pienisaari. Seuraavaksi joukkue matkaa Alavudelle la.24.8 klo 15.00 alkavaan otteluun