Luja 22 5 0 17 29 110 15
KuRy 22 1 3 18 29 118 6
TeTe 22 1 1 20 27 122 4

Ottelut kaudella 2013

ma.29.4  klo 19.00 FC Jukola-KJV/Kanu Ravirata Vaasa        4-2(1-1) parempi kun ei kirjoita mitään

pe.10.5   klo  19.00 KJV/Kanu-APV          Tekonurmi Kauhava4-1(1-1) toisella jaksolla mustien liike oli jo mallikasta ja näin ottelu käännettiin riemukkaaseen kotivoittoon. HYVÄ ME

pe.17.5   klo  19.30 KJV/Kanu-Susi          Tekonurmi Kauhava 4-2(2-1) Ansaittu voitto tänään pallo liikkui ja vastustaja oli helisemäs. Tästä hyvä jatkaa seuraavaan koitokseen.

pe.24.5   klo  19.00 KJV/Kanu-ABC OB    Keskuskenttä Kauhava 6-0 (1-0) Eipä siinä paljon ollut vastustajalla saumoja niin vakuuttava oli kotijoukkue tänään. Hienoa !!

ma.27.5  klo  19.00 I-JBK-KJV/Kanu        Kärperö Vaasa 4-3(0-3) Näin voi joskus käydä =(

ma.3.6   klo   19.00 KJV/Kanu-Luja          Kortesjärven keskuskenttä 10-1(4-0) Tänään oli Luja heikko vastus, paljon joukkue muuttunut sitten viime vuoden. Selvä peli heti alusta alkaen.

to.6.6     klo   19.00 Nupa-KJV/Kanu         Nurmo4-0(1-0) Nupa ei noin hyvä kuitenkaan

ke.12.6  klo   19.00 KJV/Kanu-SIF/2         Kortesjärven keskuskenttä3-3(2-1) Taas ryssittiin kahden maalin johto, onneksi saatiin tasuri lopussa. Vaikeata pakkaa olla

ke. 19.6  klo  19.00 TeTe-KJV/Kanu         Silmukkatie 1 Vaasa 2-5(1-3) Pelissä tehtiin ne riittävät maalit, toisen jakson tapahtumat sekoittivat peliä.

ti.25.6    klo   19.00 KJV/Kanu-VäVi         Kortesjärven keskuskenttä0-2 (0-0) Vävi ratkaisi toisen jakson 47 ja 49 minuutilla. Tasaista vääntöä koko 90 minsaa

pe.28.6  klo   18.30 KuRy-KJV/Kanu        Kurikka 1-4 (1-0) Hyvä toinen jakso siivitti mustat makeaan vierasvoittoon aina vaikeasta Kurystä. Great !!!

pe.5.7    klo   19.00 KJV/Kanu-Jukola      Kauhavan keskuskenttä 6-4(2-1) Mustapaidat näyttivät pelaamisen mallia sarjaykköselle !! Lopputulos loistava

pe.26.7  klo   19.00 APV-KJV/Kanu          Alavus keskuskenttä 3-1 (2-1) Ei läheskään parasta peliä esitetty ms hukattu pilkku 2-1 tilanteessa

ti.30.7    klo   19.30 Susi-KJV/Kanu          Huutoniemi nurmi 0-4 (0-1) Hieno taistelu vieraskentällä todella haasteellisessa kelissä. Tämä oli kyllä koko joukkueen VOITTO

pe.2.8   klo    18.00 ABC OB-KJV/Kanu    Vaskiluoto 3-1 (2-1) Pelin hallinta meillä eka jaksolla ja ansaittu johto mutta jatkossa kotijoukkue väänsi väkisin edun kotiin.

pe.9.8   klo    19.30 KJV/Kanu-I-JBK        Kauhavan  keskuskenttä 1-2 (0-0) Tasaista vääntöä läpi ottelun. Vieraat ratkaisivat toisen jakson osumilla. Metsäranta latasi huikean maalin !!

ti.13.8   klo    19.30 Luja-KJV/Kanu         Laihia 3-4 (1-3) Olipa olla vaikeeta mutta onneksi muutamien tolppien jälkeen mäkkäri latasi 25 metristä vastustamattomasti alakulmaan !

pe.16.8 klo    19.00 KJV/Kanu-Nupa        Kortesjärven keskuskenttä 2-3 (0-1) Hyvä taistelu koko joukkueelta mutta harmittava tappio 5 min ennen loppua

to.22.8  klo    19.00 SIF/2-KJV/Kanu        Sundom 1-2 (1-0) Kuitattiin viime viikon harmittava voitto loistavalla asenteella ja pelillisesti aivan nappi. KIITOKSET JÄTKÄT !!

ma.9.9 klo    19.00 KJV/Kanu-TeTe        Kauhavan keskuskenttä 7-3 (1-3) Eka jaksolla lönköteltiin eikä pelistä oikein tullut mitään mut toisella jaksolla alettiin ottamaan tosissaan !

to.5.9   klo     18.00 VäVi-KJV/Kanu        Vähäkyrö 5-1 (3-0) Ei nyt vain homma toiminut, mut ei mitään maanantaina jatketaan !!

la.15.9  klo    15.00 KJV/Kanu-Kury         Kortesjärven keskuskenttä 7-0 (4-0) Tänään ei ollut epäselvää kumpi potin korjaa kotiin sillä niin ylivoimainen kotijoukkue tänään oli ja Kury oli vastaanottajana. Tosiaankin maalien määrä olisi pitänyt olla lähemmäksi sitä 20.