28. Jussi Viitala               4                                              -3

Seuran etusivu

Joukkuehuone

Ottelut 2012

Brändöp-KJV/Kanu 4-1(2-0)

Vaasan keikkalta tyhjä potti, avausjaksolla pari helpohkoa maalia kotijoukkueelle toisella jaksolla pelin kääntyi päälaelle ja KJV/Kanulla paljon paikkoja. 2-1 Junior RIntalan toimesta ja tämän jälkeen Laiturilla pari maukasta muttei perille. Lopussa kotijoukkue viimeisteli pari lisää.

KJV/Kanu-Karhu/3 5-1 (1-1) Karhu oli alussa hallitsevampi mutta toisella jaksolla tahtipuikkoa heilutti kotijoukkue. Karhu joutui nöyrtymään aktiivisen kotijoukkueen pihdissä ja tulos oli loistava.

APV-KJV/Kanu 2-1(1-1)

Ottelun alku hyvä johtoasemaan Tuomo Rintalan maalilla jonka jälkeen kotijoukkue hallitsi ja tasoitti harmittavasti 10 sekunttia ennen puoliaikaa. Toinen jakso pelattiin kovaan vastatuuleen, kotijoukkueen voittomaali tuli heppoisesti tuomitusta vaparista.

Susi-KJV/Kanu 5-1(0-0)

Tuntuu vierasottelut tökkivän ja pahasti. Tänään eka jaksolla pystyttiin tasavertaiseen pelaamiseen mutta toinen jakso repsahti turhankin suureksi pallo ei kyllä pomppinut yhtään vieraille. Eilosen maali toi lopussa pientä lohtua. Nyt on aika kääntää kurssia voitolliseksi !!!

KJV/Kanu-TeTe 3-1(2-0)

Ansaittu voitto kotiottelusta, paremmalla viimeistelyllä lukemat tuplat mutta hyvä näin. Takala Hannu vaudissa tehden hattutempun, puolustus oli terästä varsinkin Metsäranta oli itse varmuus ja maalissa Nieminen onnistui hyvin.

FC Kuffen/2-KJV/Kanu 2-6 ( 0-3 )

Tänään ei ollut epäselvää ottelun voittajasta sillä niin hienosti KJV/Kanun joukkueen yhteispeli toimi ja kotijoukkue juoksi perässä 90 min. Takala jatkaa hurjaa menoa iskien jälleen hattutempun koivulahden verkkoon. Hieno voitto josta kuuluu suurkiitos koko tiimille.

KJV/Kanu-Vävi 6-0 (4-0)

Hyvät otteet jatkuvat miehillä, tänään jyrän alle jäi VäVi joka oli aseeton joka osa-alueella. Korvelle sekä T.Rintalalle merkattiin parit maalit, yhden latoivat Laituri sekä A-P. Väljä. Tästä hyvä lähteä taistelemaan sarjapisteistä ensi keskiviikkona Kurikkaan.

Kury-KJV/Kanu 4-1(2-1)

Pelin alku oli selvää meidän hallintaa, maalipaikkoja runsaasti joista yhdestä Puroaho viimeisteli varmasti. Lisämaaleihin paikkoja jatkossakin mutta kun tulosta ei syntynyt hävisi ote peliin kotijoukkueelle. Toisella jaksolla oli saumat vielä tulla peliin mukaan mutta tuuriakaan ei ollut tänään matkassa ja pisteet jäivät tulematta.

KJV/Kanu-SIF/2 2-5(0-3)

Käsittämätön matsi !! Vierailla noin viisi tekopaikkaa ja samanverran maaleja kun taas kotijoukkue vyörytti minkä ehti niin ei vaan soinut. Mv Kivikankaalla ei paras mahdollinen ilta ollut. Tässä ollut nyt kaksi samantyyppistä ottelua peräjälkeen joten nyt on kurssi muutettava voitolliseksi muuten ei kunniankukko laula. Ps. Iloisempi meininki kentälle.

ABC OB-KJV/Kanu 1-0 (1-0)

Tappiosta huolimatta joukkueelta hyvä tasainen ottelu, tasapeli olisi ollut oikeutettu mutta näin tällä kertaa. Joukkueesta maininnan arvoinen on Tommi Koivuniemi joka oli mies paikallaan. Kotijoukkue saatiin hyvin pihteihin ja kavereiden tunteetkin meinasivat nousta pintaan kun jakuva karvaaminen tuhosi heidän tehokkaaksi todettu pelaaminen saatiin rikottua. Tästä pitää vaan saada pidettyä sama tappelu päällä torstain I-JBK matsiin.

I-JBK-KJV/Kanu 1-5 (0-4)

Tappelu jatkui Karpperöös ja tulostakin syntyi voitollisesti lukemin 1-5. Oli mahtava matsi joukkueelta joka löi heti alusta luun kurkkuun Hannu Takalan salamamaalilla ja tästä hurmos jatkui läpi ottelun. Hatunnostoinen arvoinen suoritus helteissä säässä. Nyt tauolle.

KJV/Kanu-Brändö  5-2 (2-1)

Vieraat siirtyivät johtoon kun ottelua oli pelattu vain 1.50, maalin jälkeen kotijoukkueenkin pelaajat saivat sukat ylös ja voittajasta ei ollut senjälkeen epäselvää. Tauolle siirryttiin Timo Koivun osumilla 2-1 lukemista. Toisella jaksolla Brändöön pelaajat tuskastuivat kotijoukkueen ylivoimaan ja suut kävi niinkuin markkinoilla. KJV/Kanu siirtyikin sitten helposti jo 5-1 johtoon Koivun, Puroahon sekä Takalan maalatessa tehokkaasti. Kotijoukkueesta voidaan nostaa alakerran Sarkaranta sekä keskikentän Koivun sekä Puroahon illan onnistujiin. Torstaina joukkue matkaa sarjakärki Karhun vieraaksi Kauhajoelle.

Karhu3-KJV/Kanu 3-2(1-1)

Hyvä alku otteluun vartin pelin jälkeen Laituri 0-1 ja melkein välittömästi Takala runttaa itselleen avopaikan mut laukaus tolppaan hipoen ohi. Karhu tasoitti harmittavasti jakson lopussa, keskityspalloksi tarkoitettu pallo leijaili yli Pekun 1-1. Toisella Karhu tekaisi 3-1 johtoon mutta Takala rankusta maalinpäähän. Lopussa avopaikat tasoitukseen mutta ei lisäosumia. Kaikenkaikkiaan hyvätasoinen vitosen matsi.

KJV/Kanu-APV 8-0 (3-0)

Kotijoukkue intautui pelaamaan kauden parasta peliä tänään ja APV oli altavastaajana koko ottelun ajan vaikkakin vieraat yrittivät pelata mutta tänään vastus oli vaan niin kovaa luokkaa ja numerot puhukoot puolesta. Pelissä nähtiin muutama todella hieno osuma, varsinkin Laiturin tykki puhu kovaa kieltä. Puolustuksen itse varmuus oli Tommi Koivuniemi katkoen tyylillä ja pelaten rauhallisesti tilanteet kotiin. Tuomo Rintala oli myöskin kova sana tänään, väläyttäen välillä nopeuttaan. Kiitokset koko joukkueelle murskavoitosta !!!!

KJV/Kanu-SuSi 2-2 (1-1)

Markin liukkaalla nurmella väännettiin tasaisesti, molemmilla joukkueilla paikat ratkaista ottelun edukseen mutta tasatulos tilanteisiin nähden oikeutettu. T.Rintala upotti kotijoukkueen johtoon mutta vieraat kuittasivat kulman jälkitilanteesta. Toisella jaksolla vieraat johtoon mutta kotijoukkue tasoitti ansaitusti Jukka Mäenpään hyvä nousu pakin paikalta ja siitä kova maanuoliainen josta Takala kuittasi ottelun loppulukemat.

TeTe-KJV/Kanu 3-6 (0-3)

Otteluun lähdettiin vaikeista asetelmista sillä joukkue saatiin just kokoon mutta onnistunut maalitehtailu tuotti maukkaan sekä tärkeän vierasvoiton. Eka jaksolla verkkoja heilutti A-P Väljä, Sami Metsäranta sekä Jukka Mäenpää. Toisen jakson tehtailijat olivat Koivu kahdesti sekä Juha Laituri kerran. Ottelussa nähtiin pari komeaa pörsää. KIITOKSET !!

KJV/Kanu-FC Kuffen/2 16-0 (7-0)

Kauhavan keskuskentällä kotijoukkue paukutti henkseleitä semmoista tahtia että huhhuh ! murskalukemat 16-0 on lukemat että harvoin vitosen tasolla näkee toki vieraat pelasivat yhden vajaalla. Hannu Takala oli jälleen vaudissa latoen viisi osumaa, illan komein maali nähtiin Juha Laiturin antamasta vaparista, Laituri tykitti todellisen "JYTKYN" tolpan kautta maaliin ihme että maali pysyi ehjänä. Jälleen Suurkiiitos koko joukkueelle !!!!

VäVi-KJV/Kanu 0-0 (0-0)

Ottelussa lähdettiin liian helposti kotijoukkueen lepsuun pelailuun eikä päästy lähellekkään omaa tasoa. Maalipaikkoihin nähden ottelu olisi pitänyt voittaa 3-0 lukemin sillä niin maukkaat olivat maalipaikat. Mv Kivikangas pääsi todella helpolla tänään. Kolmea pistettä lähdettiin hakemaan mutta tähän on tyytyminen. Ottelusta tuli jopin postia kun Takala pyöräytti nilkkansa 30 sekunttia ennen loppuvihellystä.

KJV/Kanu-Kury  1-1 (0-1)

Vierasjoukkue sai alussa oikein kunnon räkämaalin kun pallo meni 4 pelaajan lävitse ja sieltä jostain vieri hiljaa perille. Eka jakso surkeaa pelaamista mutta toisella jaksolla pikkuhiljaa päästiin niskanpäälle ja vartti ennen loppua Laituri tykitti Tuomo Rintalan passista varmasti tasoihin. Lopussa ei kiitos seisonut vaikka paine oli koko loppuajan vieraitten päädyssä. Laituri pääsi vielä lopussa tykittämään mutta jostain ihmeen kaupalla pakin jalka esti varman voittomaalin.

SIF/2-KJV/Kanu  0-1 (0-1)

Sundomiin lähdettiin hakemaan revanssia hävityn kotiottelun johdosta. Mustat taistelikin mallikkaasti verenmaku suussa ja ottelu kuitattiin maukkaalla 1-0 voitolla. AP-Väljä siirsi Tuomo Rintalan keskityspallon ylähirren alle ja tämä riitti voittoon. Mustien takuumiehenä toimi alakerran Tommi Koivuniemi joka pelasi täyrellä syrämmellä saaden kehuja myöskin vastustajan puolesta. Tämä oli taas kerran koko joukkueen VOITTO. KIITOKSET !!

KJV/Kanu-ABC OB 2-2 (1-1)

Tasan ei käy onnenlahjat voidaan todeta kauden viimeisestä ottelusta sillä kotijoukkueella maalipaikkoja yli kymmeneen maaliin ja kaksi osumaa kun taas vastustajalla kaksi paikkaa ja molemmista maalit. Itse ottelussa kotijoukkue siirtyi ansaittuun johtoon 24 minuutilla, Sami Metsäranta laukoi takakulmaan Jukka Mäenpään syötöstä. Minuutti maalista vieraat kuittaavat tasoituksen kotijoukkueen vielä ollessa pilvilinnoissa. Toisella jaksolla paine kokoajan vieraittten päässä kunnes 67 minuutilla vapaapotku ABC:lle lähes puolesta kentästä, mv Kivikangas ottaa pari askelta kunnes liike loppuu ja kaveri kuittaa etukulmasta 1-2 huh huh,, kotijoukkue tulee kuitenkin 88 minuutilla väkisin tasoihin Timo Koivun laukoen vastustamattomasti alakulmaan. Lopussa vielä hirvee paine vieraitten maalilla mutta kun ei uppoa niin ei uppoa ja ottelu päättyy lopulta 2-2 tulokseen. Yhteenvetona voidaan todeta syyskierroksen olleen todella hyvä sillä joukkue kärsi ainoastaan yhden tappio 3-2 lukemin Karhullle Kauhajoella. Lopuksi kiitokset menneestä kaudesta kaikille mukana olleille. KIITOS !

Uutisia

FC Kuffen - KJV/Kanu 2-3 (1-2) tärkeät avauspisteet vaikeasta vieraspelistä, tästä hyvä lähteä haastamaan Vävi joka viime kaudella pelasi nelosta.

VäVi-KJV/Kanu 2-1(2-1) hermostunutta peliä molemmilta joukkueilta,tasoitusta haettiin mutta luu jäi käteen.

KJV/Kanu-ABC OB 2-2 (1-1) ottelun olisi pitänyt ratkaista ekalla jaksolla niin paljon oli hyviä maalipaikkoja. Positiivista oli lopussa tuleminen tasoihin pelin viimeisillä minuuteilla.

TeTe-KJV/Kanu 2-2(0-2) Eka jaksolla näytti että tuodaan pojot helposti kotiin mutta toisen jakson ponneton pelaaminen kostautui ja kaveri kiitti. J Mäenpää ehdoton ykkönen sekä Laituri kuului onnistujiin tehden kaksi komeaa häkkiä.

KJV/Kanu-Korsholm YB Kotivoitto lukemin 3-0 (1-0) ottelu kokonaisuudessa pelattiin vieraitten kenttäpuoliskolla. Ensimmäistä ottelua pelannut Lasse Korpi sulautui hyvin joukkueeseen tehden kotijoukkueen toisen maalin. Maalintekijät Juha Laituri,Lasse Korpi sekä Ville Nieminen.

SIF-KJV/Kanu 1-1 (0-1) Kesken kotijoukkueen painostuksen iski Hannu Takala nostaen taidolla pallon yli mv, maaliin syötön antoi Juha Laituri. Kolmessa pisteessä oltiin kiinni aivan viime minuuteille kunnes harmittava tasoitus tuli.

KJV/Kanu-SisuPallo 2 3-0 (1-0) Joukkueen pelisuoritus eka jaksolla tyydyttävää mutta toisella jaksolla palattiin kuitenkin päiväjärjestykseen ja peli alkoi loksahtamaan uomilleen. Maalintekijät Laituri Koivuniemi sekä Mäenpää.

KJV/Kanu-Luja 3-2(1-1) Olipa mahtava nousu joukkueelta 2-1 tappio asemasta, vierailla muutama maukas paikka ratkaista ottelu mutta mv Kivikangas kesti. Voittomaali iskettiin 87 minuutilla Jukka Mäenpään loistosyötön päätti kylmän viileästi Timo Koivu. Koko joukkueelle suuret Kiitokset !!

Brändöpojkarna-KJV/Kanu 2-2(2-1) Tasaiset pelit jatkuvat. Ensimmäisellä jaksolla peli luisti kuin ajatus ja maalipaikkoja luotiin mutta ne tärkeimmät maalit vain puuttuivat. Kotijoukkue meni 2-0 johtoon todella halvoilla kasseilla, onneksi Koivumäki latasi kavennuksen Loukolan syötöstä. Lopussa noustiin taas hienosti ja tärkeä tasoitusmaali syntyi 87 minuutilla.

KJV/Kanu-Susi 2-2 (0-1) Sarjajohtajalta tärkeä tasuri viime hetken maalilla. Hannu Takala tasoitti toisella jaksolla Loukolan nappisyötöstä. 2-2 tasoituksen merkattiin Henkka Mattilalle joka pelasi tilanteen loppuuasti viime minuutilla. Ottelu pelattiin hirveässä ukkosmyrskyssä, peli keskeytettiin ensimmäisen jakson lopussa.

KJV/Kanu/Kuffen 2 2-5(1-0) Heti alusta näki että vierailijat olivat saapuneet vahvistetulla kakkosjoukkueella. Kotijoukkueen peli kulki kuitenkin hyvin ja Timo Koivu siirsi Teemu Haapalan tsipillä tilanteeksi 1-0. Toinenkin jakso alkoi hienosti kun Juha Laiturin puolenvaihdosta avautui paikka Koivulle, Timo avasi vielä keskellle Hannu Takalalle jonka lapikas puhui kovaa kieltä ja tilanne 2-0. Maalin jälkeen kotijoukkueen peli sitten hajosi totaalisesti ja vierailijat iskivät paikasta kun paikasta palloa Kivipekan selän taakse ja peli oli taputeltu. Tästä ottelusta ei enää puhuta vaan korjataan tilanne seuraavaan kotimatsiin.

KJV/Kanu-VäVi 2-1(1-0) Värikäs vitosen kärkiottelu pelattiin markin nurmella, kotijoukkue ratkaisi ottelun edukseen 70 min kohdalla kun pelin sielu Jukka Mäenpää vapautti loistavalla syötöllä Juho Puroahon yksinläpi tilanteeseen eikä Juho erehtynyt vaan latasi kylmän viileästi pallon perille. Mv Kivikangas oli myöskin pelipäällä torjuen tukun vaarallisia tilanteita.

ABC OB-KJV/Kanu 2-4(1-2) Joukkueen hyvät otteet saivat jatkoa eilen Vaasassa kun joukkue käänsi alun vaikeuden kautta ottelun väkisin edukseen. Kotijoukkue aloitti ottelun vauhdikkaasti siirtyen ansaitusti johtoon mutta KJV/Kanu sai juonesta kiinni hyvin pian ja Juha Laiturin loistavilla tahtomaaleilla tauolle 1-2 johtoasemista. Toisella puoliskolla hurjasti töitä paiskinut Hannu Takala keskitti maalille jossa jälleen Laituri päineen paikalla, maalivahti torjui pallon suoraan Puroaholle ja tilanne 1-3. Kotijoukkue tuli kuitenkin vielä maalinpäähän mutta Takala ratkaisi lopulta 79 minuutilla loppulukemat 2-4 !! Mahtava taistelu koko joukkueelta ja viimeisenä lukkona Pekka Kivikangas torjuen maalilla ilmiömäisesti

KJV/Kanu-TeTe 7-3 (4-1). Vanhalla ullevin kentällä nähtiin todellinen maalijuhla kun kotijoukkue käänsi 0-1 tappioaseman selvään voittoon. Puroahon hattutemppu, Laiturin komea puskumaali, Mäenpään huima vaparimaali sekä Takalan nätti viimeistely oli komeaa katseltavaa mutta taas kuitenkin koko joukkueelle suuri kumarrus loistavasta asenne pelaamisesta.

Korshlm YB-KJV/Kanu 5-2(2-1) Tässä ottelussa jos jossain niin pääerotuomarin ratkaisut ratkasivat ottelun kotijoukkueelle, käsittämätöntä tuomitsemista. Laiturin uskomaton tasoitusmaali 2-2:een oli päivän paras anti muuten tasapaksua. Tämä unohdetaan nopeasti ja toivotaan ettei sama jeppe enään tuomaroisi näitä matseja !!

KJV/Kanu-SIF2 2-2(1-1) Tämän kauden nopein maali syntyi 52 sekunnilla kun Mäenpää passas Loukolalle, HUOM ! Masan eka maali tälle kaudelle. Ottelussa maalipaikkoja molemmilla runsaasti, loistavin paikka aivan lopussa Ripalla sekä Mäenpäällä mutta ei vaan onnistanut. Ottelu hirveetä flipperipalloottelua !!

Sisupallo/2-KJV/Kanu 1-7(1-2) Puroaho aloitti maalikarkelot noin minuutin pelin jälkeen ja Laituri jatkoi n 10 minsaa myöhemmin taidokkaalla nostolla. Kotijoukkue iski kuitenkin kavennuksen 2-1 ja eka jakson loppu oli hienokseltaan sisulle. Toisella jaksolla mustat aloitti pikkuhiljaa lisäämään tempoa ja maaleja tehtailtiin sopivin välein eikä kotijoukkue pysynyt enään vauhdissa mukana. Mustat olivat  sopivan rennolla asenteella matkassa ja tästä murskavoitto himaan !!

Luja-KJV/Kanu 7-0 (2-0) Tähän jos mihin oltais tarvittu paras miehitys mutta mitä paskaa vajaalla pelattiin koko matsi, nyt seuraavaan kotimatsiin täytyy saada uusi ilme kun tänne ei olla tultu pelleilemään.

KJV/Kanu-Brändöp. 2-3(0-2) Liika hyökkäysinto kostautui, maalipaikkoja runsaasti läpi matsin mutta pallo ei vaan pomppinut suotuisasti ja vastustajalla taas oikein lottopäivä kolme paikkaa ja niistä maalit. Maalintekijät Ripa ja Koivuniemi.

SuSi -KJV/Kanu 5-2 (3-1) Kausi päätettiin Vaasassa Huutoniemen kentällä. Ottelu oli leppoisaa pelailua mikä johti runsaisiin maalipaikkoihin. Syksyn viimeisissä otteluissa ei pallo ole pomppinut mustille eikä tämäkään tehnyt poikkeusta. Matsissa olisi voinut lukemat olla jopa toisinkin mutta tähän oli tyytyminen. Kauteen voidaan olla kuitenkin tyytyväisiä sillä neljäs tila sarjassa on paras mitä yhdistelmäjoukkueena ollaan saavutettu. Kauteen hankitut vahvistukset Mäenpää, Korpi sekä Koivu ovat tuoneet selvästi ryhtiä ja ns. tärkeät pelaajat ovat olleet todella aktiivisesti läpi kauden mukana. Lopuksi kaikille Suurkiitokset !