Miesten jalkapallo 2022

Kausi päättyi 3-1(0-1) kotivoittoon. Vastassa ollut Fc Sport antoi hyvän vastuksen mutta kotijoukkue käänsi ottelun toisella puoliajalla edukseen. Vaiherikas kausi kyllä ollut, paremmalla viimeistelyllä oltais päästy ylempään loppusarjaan mutta kokonaisuudessa voidaan olla tyytyväisiä kauteen. Kausi päättyy risteilyyn lokakuun alussa. Kiitos kaikille mukanaolleille !!

0

pe.13.5 KJV/Kanu vs Sisupallo/2 2-3 (0-1) Ensimmäinen ottelu ei mennyt aivan oppirjan mukaan. Ensimmäiset puoli tuntia hakattiin yhteen päähän. Tehtiin yksi maalikin mutta erotuomari ei siitä maalia merkannut vaan meille vapari ja keltainen kortti vastustajalle,,käsittämätön virhe tuomarilta, Pallo vaan ei tänään pomppinut suotuisasti ja häviö plakkariin. Kotijoukkueen maalintekijät Tatu Ihanamäki ja Henri Rintala. Tästä pää pystyyn ja uutta suoleen

la.21.5 Kury vs KJV/Kanu 2-7 (1-4) Ottelu sai hyvän alun kun Liias rapattiin kumoon poksissa ja siitä Tatu latasi varmasti 0-1 pilkulta. Kury tuli pian tasoihin mutta vieraat pitivät hyvää tempoa yllä ja maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin. Päivän komeimman maalin iski Sami Tyynismaa ladaten 40metristä aivan ylämummoon. Toisella jaksolla pääsi joukkueen nuorin Arttu Saari maalintekoon ensimmäinen miesjoukkueessa. Oli vahva esitys tänään koko joukkueelta. Tästä hyvä jatkaa ensi perjantain kotiotteluun IK: ta vastaan.

Pe.27.5 ja kotipeli uudella tekarilla. En tiedä onko kentän pinta niin outo kun ei pallo pompikkaan mihkä sattuu :) nooh kuitenkin tiukka peli käytiin IK: n 2 joukkuetta vastaan. Peli lopulta 2-2 (2-0) paikkoja toki molemmilla mutta kyllä kotijoukkueen olisi pitänyt noista paikoista ratkaista mutta näin tällä kertaa. Maalit Pienisaari ja Rintala H.

To.2.6 aina yhtä mielenkiintoinen pelipaikkana Kauhajoki. Alle minuutti pelattu Henkka karkaa ja tekee varmasti 0-1, Karhu tulee tasoihin pikajuoksijan maalilla. Pienisaari siirtää kuitenkin 1-2:een mutta Karhu tasoittaa tauolle samantyyppisellä maalilla tasoihin. Toinen jakso oli kovaa vääntöä, Pienisaari vetää unelmakudin 30 metristä 2-3 mutta 2 minuuttia Karhu tasoittaa taas pikajuoksijan maalilla 3-3. Vipalla kympillä KJV ratkaisee Köpin laukauksella ja loppulukemat tekee Puroaho hienolla vaparimaalilla. Hyvä jatkaa ensi viikon kotipeliin kun vastaan asettuu Jalas

Pe.10.6 Kotiottelu ja vastassa Jalas, Pelikellossa vajaa minuutti kun palloa kaivettiin omasta päädystä. Kuittaus kuitenkin 2 minuuttia myöhemmin kun Koski tuikkasi tasoihin kulmasta. Kotijoukkue painoi päälle jatkossakin joka tuotti tulosta pilkun arvoisesti kun Henkka kaadettiin alueella,,Pienisaari latasi varmasti 2-1: een. 28 min iskee kuitenkin vieraat oikeasti toisesta maalipaikasta tasoihin ja näistä lukemista tauolle. Toisella puoliajalla vieraat saavat aikamoisen myllerryksen maalille mutta Kivikangas venyy joka jumalan paikkaan ja puolustus uhrautuu hienosti. Sitten kotijoukkue lataa kylmää vettä, Rintalan Tuomo karvaa rajusti ja saa väännettyä pallon Jynkylle joka lataa rajusti hirren alle 3-2. Peli onkin loppuajan täysin kotijoukkueen hallintaa ja hyvää tiedossa kun Henkka karvaa ja vieraitten alakerta leikkii ja karkki viedään, Alex pääsee lataamaan tyhjiin loppulukemat 4-2. Hieno taisteluvoitto kyllä koko joukkueelta.

Ti.14.6 OmaSp Stadion ja vastassa aina vahva SJK Apollo. Loppulukemat 5-4 (3-2) kotijoukkueella. Aloitettiin peli todella vahvasti ja maalipaikkoja luotiin tukuttain. Siirryttiin 0-1 johtoon kun Rintalan Henkan syötön päästi Tatu viisaasti läpi josta Rintalan Tuomo lataa alakulmaan. SJK tulee tasoihin mutta illan komeimman maalin laukoo Omar Khribich 20 metristä yläputken kautta. Apollo kuittaa kuitenkin puoliajalle 3-2 johdossa,,heppoisesti puhallettu pilkku sekä meiltä viety selvä maali kismitti pirusti. Toisella jaksolla peli hajosi ja kotijoukkue johti jo 5-2 kunnes Pienisaari lataa kavennuksen. 80 minuutilla laukoo Tatu jo maalin päähän mutta ei vaan tänään riittänyt

Ma.20.6 Kotiottelu ja vastassa HyMy. Ottelun alku oli taas kotijoukkueelta heikkoa sillä vieraat iskevät 3 minuutilla ja vain 8 min myöhemmin taululla 0-2 HyMylle. Onneksi 15 minuutin kohdalla saadaan kulmapotku josta Kai Koski niittaa kavennuksen. Kotijoukkue painaa päälle jatkossakin ja jälleen kulmapotkun jälikitilanteesta Jussi Paalanen laukoo tasoitukseen. Toisella jaksolla kotijoukkue ratkaisee ottelun edukseen 46 sekä 54 minuuteilla Rintalan Henkan sekä Omarin uskomattomalla laukauksella. Tyynismaa Sami niittaa 72 minuutilla jo ratkaisevasti 5-2:een . Hymy saa vielä pilkun joten lukemat 5-3

Ti.28.6 Kotipeli jälleen ja vastassa Virkiä. Vastustaja oli lähtenyt otteluun nelosdivarin joukkueella joten se siitä.

Ti.5.7 Vierasottelu Alavus. Tässäkin ottelussa oltiin vastaanottajan roolissa. APV:n nuori nopea ja tehokas joukkue vei ottelun puhtaasti. Joukkue pelaa P 20 valtakunnallista sarjaa joten taso on sen mukaista. Ottelut jatkuvat alemmassa sarjassa syyskierroksella. Tästä porskutellaan eteenpäin.

Ke.20.7 Vähäkyrö. Olipas taas oikein pirullinen ottelu joka päättyi 4-3 tappioon. Tässä jos jossain tarjottiin täyttä pistepottia mutta niin vaan kävi että kotijoukkue ratkaisi ottelun viimeisellä minuutilla ja tämähän syö miestä rotan lailla.                                                          Ke.27.7 kotiottelu ja vastassa Petolahti. Ensimmäinen jakso tasaista vääntöä mutta toisella jaksolla käytettiin paikat tehokkaasti hyödyksi ja siitä ansaittu voitto lukemin 3-1

Ke.3.8 Ilmajoki Kossun nurmi. 2-1 (0-0) kotijoukkueelle. Taas oli kyllä ihmeellinen ottelu, maalipaikkoja saatiin runsaasti mutta viimeistely ontui pahemman kerran. Rohkeasti sanottuna 6 maalia olisi pitänyt näkyä tulostaululla mutta ei vaan :) Futis on maalinteko peli ja siihen on uskominen. Uutta suoleen ensi viikon perjantaina Markin tekarilla klo 19.00 kun vastaan asettuu Kyrön Voima. Tervetuloa naattimaan

Ma.15.8 Vaasan reissu pitkästä aikaa. Ottelu Gerbyyn tekarilla. Loppulukemat 3-3 (0-1) Oli kyllä taas kunnon kutosen vääntö:) Tuomari oli tässä ottelussa kyllä pääosassa, todella pahoja virheitä joka kuumensi molempien joukkueitten pelaajia. Vieraat olivat kyllä niin kakkosjoukkueella kuin vaan voi mutta piste hyvä tuliainen. Omar taas väläytteli taitojaan

Pe.26.8 Kauhavan keskuskenttä ja vastassa Kuryn Expers. Todella laiskavauhtisessa ottelussa puhdas 6-0(1-0) voitto. Toki vaikutti paljon kun vastustajat matkassa 10 pelaajalla.

La.10.9 vastassa Hymy josta hymy jäi kotijoukkueen kasvoille. Oltiin matkassa tällä kertaa heikoilla eväillä,, yli puolet puuttui kokoonpanosta

Pe.16.9 Kausi päätettiin Kortesjärven keskuskentällä kun vastaan asettui Vaasan Sport. Ottelu lopulta 3-1 (0-1) kotipojot. Vastustaja teki oikeasti yhdestä tekopaikasta taukotilanteeksi 0-1 toinen jakso niin kuin monesti tällä kaudella aloitettiin voimalla. Rintala H 1-1, Pienisaari latasi kauhian tykin 2-1 ja Alex viimeisteli nätisti loppulukemat. Hieno kausi kyllä ollut taas !!!