Edustusjoukkue KJV/Kanu 2014

AJANKOHTAISTA !!!

Kausi on nyt päättynyt, joukkue saavutti mallikkaasti kolmannen  sijan piirin V- divisioonassa. Kiitokset kaudella mukana olleille  pelaajille.

Rapsaa peleistä

I-JBK - KJV/Kanu 9-1 (2-0) Kotijoukkue vyörytti alussa painetta ja neljännestä kulmasta 1-0. Jatkossa saatiin pientä pallon hallintaa ja paras paikka oli Mäkkärillä mutta laukaus hivenen ohi. 2-0 maali tuli harmittavasti oman pelaajan kautta. Toisen jakson alku oli tosi hyvää meiltä ja kavennus 2-1 tapahtui noin 60 minuutilla Jussi Viitalan toimesta, syötön antoi Antti Järvinen. Jatkossa kotijoukkue takoi kovalla prosentilla maaleja, pelattiin liian korkealla joista kotijoukkueen todella nopeat kärjet irtautuivat läpiajoihin. Tämä unohdetaan nopeasti !!

KJV/Kanu - PUS 5-0 (2-0) Mustat oli näköjään pystynyt unohtamaan kauden avauksen pettymyksen sillä vierailijat jäivät heti alussa jyrän alle. 10 minuuttia taulussa kun " Mäkkäri " lataa pyssynsä jonka molke torjuu vaivoin eteensä,,paikalle valppaana Matson ja 1-0 !! shokkihoitoa vajaat kolme minsaa myöhemmin. Korkea kohopallo yllättää vieraitte maalivahdin totaalisesti ja pallo painuu nätisti yli verkon perille. Pus tuli toki välillä mallikkaasti mutta vaaralliset tilanteet alakerta hoiti Koivuniemen komennuksessa loistavasti. Toisen jakson 70 ja 71 minuutilla iski sitten AP Väljä tehokkaasti. Illan komein oli 4-0 maali kun AP sai oivallisen tsippisyötön johon AP veti sielunsa kyllyydestä pallon hirren alle. 5-0 maali oli sitten Jr Rintalan näytös,,,jalaat kävivät nopeasti laidassa josta kylmä viimeistely etukulmasta sisään. Koko joukkueelle suuri kiitos !!

Sporting/2 - KJV/Kanu 4-0 (2-0) Vieraspeli ei lähtenyt mustapaidoilta missään vaiheessa käyntiin. Kotijoukkue ansaitsi voiton paremman liikkeen ansiosta ja tekivät paikoista maalit. Ei tästä enempää

KJV/Kanu - SuSi 5-2 (1-0) Kortesjärven keskuskentällä KJV/Kanu nappasi tärkeät kolme pistettä. Mustapaidat olivat tänään todella hyvällä asenteella heti alusta alkaen,,1-0 maali oli komea. Hannu Takala antoi maukkaan keskityspallon Laiturille jonka voimakas pusku meni perille. Maalin jälkeen paikkoja muutama molempiin päihin mutta 1-0 lukemista tauolle, Mustapaidat ratkaisi ottelun viidessä minuutissa Laiturin komennuksessa ja näin maukas kotivoitto  5-2 lukemin.

Karhu/2-KJV/Kanu 3-3 (2-1) Kauhajoen keskuskenttä oli pelipaikkana vitosen otteluun. Kotijoukkue aloitti vahvasti ja siirtyivät jo 2-0 johtoon kunnes jakson lopulla iski Matias Lammi taukolukemiksi 2-1. Toiselle jaksolle maalinsuulle asteli Tuomas Kumpu-Huhtala. Ottelu jo näytti kääntyvän Karhulle kun joukkue siirtyi turvallisen tuntuisesti 3-1 johtoon. Mustat tuli kuitenkin vielä kerran,,ensin AP latasi lähietäisyydeltä 3-2 ja sitten 80 minuutilla pelattiin Matias Lammi yksinläpitilanteeseen ja tästä kylmänviileä tasoitus 3-3 !!

KJV/Kanu - Norrvalla 2-1 (1-1) Olipa hyvätasoinen vitosen ottelu tänään josta kotijoukkue väänsi väkisin kotivoiton. Mustapaidat aloittivat räväkästi sillä vain 5 min pelin jälkeen Matias Lammi huudattaa runsaslukuista yleisöä,,,maaliin antoin namun Juha Laituri. Maalin jälkeen kotijoukkueella tukuttain paikkoja mutta ei osumia.  Norrvalla sitten iski kulmasta,,,kaveri nikkaa päällä takakulmaan ja tilanne 1-1 josta myöskin tauolle. Toinen jakso oli tosi jännittävä jota paljolti hallitsi kotijoukkue. Illan ratkaisumaali oli kuin oppikirjasta,,,sämmy pudottaa mäkkärille jonka lapikas löytää kärjen lammen joka vetää varmasti alakulmaan 2-1 !! ja tämä kestettiin vaikka oli vierailla loistopaikka mutta kivikangas torjuu ilmiömäisesti.

TETE - KJV/Kanu 1-5 (0-0) Huutoniemen nurmella pelattiin hyvissä olosuhteissa illan peli. Kotijoukkue jaksoi ekalla jaksolla taistella todella hyvin ja maalipaikat meni aikalailla tasan. Toisen jakson 60 min sitten taivas aukeni kun "Mäkkäri " lataa 35 metristä pallon tykin lailla maaliin. Maalin jälkeen kaikki oli vain hiljaa sillä tuollaisia maaleja harvoin näkee,,,huh . maalin jälkeen mustapaidat otti kentän täysin haltuun ja seuraava tulikin sitten 2 min myöhemmin kun Matias Matson Lammi runttaa väkisin keskeltä läpi. 3-0 maali tuli pilkulta kun väkevästi pelannut Tuomo RIntala kaadetaan boksis,,,Laituri vetää tykin parrun alle täysillä. Sitten taas tapahtuu kentällä sellaista mistä puhutaan Vaasassakin pitkään.. jälleen MÄKKÄRI LATAA 35 METRISTÄ SELLAASEN KUDIN YLÄKULMAAN ETTÄ VOI KAUHIAA ;=) ja taas tuli hiljasta !!! Eikä tässä vielä kaikki,,,mäkkäri laittaa pitkän syötön boksiin jonne ryntää Tuomo Rintala laukoen suoraan ilmasta ylämummoon,,,siis niin hienoja maaleja,,,, kotijoukkue saa aivan lopussa vielä pilkun mistä loppulukemat 1-5 ( 0-0). Oli taas hienoa seurata mustien pelaamista,,,alakerrassa Anssi Lahti oli vakuuttava, keskikentän linkit Rintala ja Axell olivat hyviä ,, metsäranta jatkoi varmasti,,illan nimi oli kuitenkin Mäki-Maunus !!

KJV/Kanu - APV 7-3 (3-3) Kortesjärven keskuskentällä nähtiin erikoinen vitosen ottelu sillä APV johti ottelua jo 3-0 reilun parinkympin jälkeen. Kotijoukkue uskoi kuitenkin tekemiseen ja tulosta alkoi syntymään, ensin Lammi täräyttää tolpan kautta 1-3,,,2 min tästä Kumpu lataa laidasta takayläkulmaan 2-3 ja tästä 1,5 min Lammi vetää tasoituksen melkein tyhjiin 3-3 !! Toinen jakso oli täysin mustapaitojen 43 Metsäranta kulmanjälkitilanteesta 4-3. Hurmos jatkui kun Lammi vetää hurjan kudin takakulmaan Mäkkärin pystystä 5-3 ,,,Tuomo Rintala huudattaa nopeasti kaukaa,,,pallo ylähirteen ja tästä molken selän kautta perille,,,lopullisen niitin iskee Tommi Koivuniemi kulmasta 7-3 !! Loistava peli alun haparoinnin jälkeen...

SIF/2-KJV/Kanu 8-1 (2-1) Hyvä alku ,,,kauhia loppu...onneksi ei kukaan kuollut  !!!

KJV/Kanu-Kury 2-1 (1-1) Markin nurmella vastakkain vanhat tutut kun Kurikan Ryhti saapui vieraaksi. Ottelun aloitti mustapaidat tehokkaasti ja heti alussa Takala pääsi laukomaan mutta vain sivuverkkoon. Peli oli kokoajan kovaotteista ja tilanteet tapahtuivat pääosin keskikentällä. Kury siirtyi 0-1 johtoon kun lottopallo kimposi Mikko Lenkkerille joka pääsi lataamaan 5 metristä takakulmaan. Kotijoukkueen kuittaus tuli sopivaan rakoon ennen puoliaikaa. Juha Laituri pelasi väkivahvasti boksissa vääntäen väkisin tilan laukaukseen joka päättyi takayläpesään. Toiselle jaksolla mustapaidat hallitsivat kenttätapahtumia vain muutaman kerran Kury tuli pitkillä mutta kotijoukkueen alakerta pelasi varmasti. Ottelun ratkaisumaali oli illan komein. n 70 min kotijoukkue sai vapaapotkun 16 rajalta, vaparin antoi Laituri kierteisenä takatolpalle jonne Hannu Takala ryntäsi voimalla päineen ja se oli SIINÄ !!

FC Komu - KJV/Kanu 2-6 (0-1) Miesjoukkue jatkoi hyviä otteita Vaasassa. Ottelun alku oli vieraitten ja tilanteita rakenneltiin mukavasti mutta loppuviimeistely ontui. Komu pääsi muutamaan tekopaikkaan mutta Pekka Kivikangasnapsi pallot varmasti. Ottelun 38 minuutilla tuli sitten onneksi helpotusta kun Juho "Mäkkäri" Mäkimaunus latasi 35 metristä pallon todella nätisti yläpesään,,oli muuten hieno !! Toisella jaksolla KJV/Kanu alkoi sitten heiluttelemaan verkkoja kunnolla.Nopea vastahyökkäys keskeltä jossa AP Väljä pisti maukkaan syötön Axell Akke Slotelle joka sivalsi kylmästi 0-2 : een, 10 min myöhemmin iskettiin sitten vaparista, Mäkkäri laittoi namun keskelle johon Laituri Juha sivalsi perille. Tästä vain minuutti niin Matias Lammi pelattiin läpiajoon,, Lammi ei erehtynyt vaan latasi 300 km tunnissa pallon maaliin ja tilanne jo 0 - 4. Kotijoukkue sai sitten rankun heppoisesti ja kavennus 1-4 ja tästä vajaat 5 minuuttia tilanne jo 2-4. Rintalan Tuomo sitten laittoi taas asiat kuntoon ja luikerteli koko kentän läpi ja laukaus alakulmaan 2-5. Illan viimeinenkin osuma oli loistava. Mäkkäri taas asettelemassa vaparia 25 metristä,, vapari pelattiin takakulmaan johon Juha Laituri tuli voimalla laukoen suoraan ilmasta pallon voimalla takakulmaan,,,olihan muuten taas komia. Paikallinen kuvaajakin kehuin maalinsyntyä. MAUKAS VOITTO,,KAIKKI PELASI JÄLLEEN SUURELLA SYRÄMMELLÄ !

KJV/Kanu-I-JBK 0-11 (0-5) Näin ne tilanteet muuttuu,,,juuri tähän otteluun olisi pitänyt saada lista täyteen pelaajia mutta loppujen lopuksi jouduttiin pelaamaan vajaalla loukkaantumisien vuoksi. I-JBK oli tällä kaudella meille todella vaikea vastustaja jota vastaan emme löytäneet oikeaa taistelumieltä,,,vierasjoukkue vei kaikki kaksinkamppailut 6-0 ja sitten juoksi meidän ylitse koko joukkueen voimin.

PUS-KJV/Kanu 5-2 (1-2) Alku näytti tosi hyvältä paikkoja luotiin runsaasti ja näistä yhdestä Viitala kaadettiin alueella. Hannu Takala latasi kovaa hirren alle 0-1. Vajaa 10 myöhemmin kotijoukkue tasoittaa pilkulta,,kaveri tekee roppenit ja pallo pilkulta 1-1. Puolen tunnin pelin jälkee mustille vapaapotku 20metristä, Laituri lataa vastustamattomasti alakulmaan 1-2 : een ja näistä tauolle. Toinen jakso oli sitten taas aika sekahedelmäsoppaa. Kotijoukkue rankaisee raakasti meidän virheistä ja loppua ei viitsi kertoa,,,,

KJV/Kanu-Sporting 0-5 (0-2) Vastassa sarjakakkonen joka oli ottanut mukaan neljä kakkosdivarin pelaajaa ja pelaajat kyllä erottuivat. Sporting siirtyi 17 min kohdalla 0-1 johtoon kun Kivi epäröi vastaantulossa. 0-2 maali tuli puolen tunnin pelin jälkeen, 20 metristä lähteneen laukauksen Kivi torjui puolittain mutta paluupallosta pallo perille. Kotijoukkue kuitenkin jaksoi taistella hyvin eikä mitään annettu ilmaiseksi. Toisella jaksolla vieraat kuitenkin napputtivat vielä kolme lisää eikä voittajasta näin ollut epäselvää. Kotijoukkueelle kuitenkin hatunnoston arvoinen taistelu ottelusta.

Susi-KJV/Kanu 2-4(1-1) Mustapaidat ottivat maukkaan voiton tänään onnistuneella ja oikealla asenteella Susi jengistä. Kotijoukkue siirtyi johtoon, jatkossa paikkoja molemmilla. KJV/Kanun tasoitus olikin sitten illan komein. Metsäranta keskitti oikealta laidalta keskelle johon Jussi Viitala kumautti voimalla alakulmaan. Toisella jaksolla mustapaidat siirtyivät 1-2 johtoon kun Kivipekka maalissa avasti nopeasti laitaan Akelle joka välittömästi pisti Sämmylle piikkiin,,,lopulta Metsäranta latasi etukulmasta tupaan !! Viitala jatkoi maalitehtailua hirveän maaliruuhkan keskeltä ja nyt jo helpottava 1-3. Kotijoukkue kavensi vaparista kuitenkin vielä 2-3:een ja painosti hurjasti mutta puolustus pelasi uhrautuvasti viimeisenä lukkona Kivikangas. Lopullisen niitin iski arkkuun illan komeetta Viitala latoen 16 rajalta pallon tarkasti pystytolpan kautta perille. Voitto oli todella helpottava kolmen tappiollisen matsin jälkeen. KAIKILLE SUURKIITOS TAISTELUSTA JA MAUKKAISTA KOLMESTA PISTEESTÄ.

KJV/Kanu - Karhu/2 2-1 (2-1) Kauhavan keskuskentällä pelattu ottelu oli tosi tasainen. Kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon Juha Laiturin osumalla. Karhu tuli kuitenkin tasoihin kun sinivalkopaitainen pelaaja oli vapaana tolpalla. Antti Järvinen latasi kuitenkin mustapaidat jälleen johtoon,,Antti latasi parista kympistä takakulmaan. Toiselle jaksolla vieraat painoivat kovasti,,,mutta Pekka Kivikangas torjui kaikki yritykset.

Norrvalla-KJV/Kanu 3-1 (2-1) Ottelu pelattiin Maksamaan loistavalla nurmipinnalla. Alku näytti mustapaidoilta hyvälle mutta kuin salama iski kotijoukkue 5 min kohdalla pystypallolla,,Peku lähti vastaan mutta hyökkääjä pisti helposti ohitse 1-0. KJV/Kanun kuittaus tuli kuitenkin 20 min myöhemmin,,Laituri pisti pystypallon Viitalalle joka nosti hallitusti vastaantulleen molken. Eka jaksoa oli jäljellä 30 sekuntia kun kotijoukkueen keskityspallo suuntaa Kivikangasta kohden ja näyttikin että Pekka saa pallon helposti mutta takaa tulee kärkäs hyökkääjä joka pukkaa karkin edestä perille,,,harmittava johtomaali. Toisella jaksolla mustapaidoilla paljon maalipaikkoja mutta ei vaan onni suosinut. Kotijoukkue iskee sitten oikeastaan ainoasta paikasta,, pystypallo johon Kivi pikkasen empii lähteä vastaan ja näin hyökkääjä liukuu pallon perille.  SE SIITÄ. Kiitokset mukana olleille joita oli tänään peräti 16 !!

KJV/Kanu - Tete  5-2 (1-0) Kauhavan keskuskenttä pelipaikkana. Eka jaksolla mentiin tasaiseen tahtiin niinkuin ensimmäisessäkin kohtaamisessa. Kotijoukkue siirtyy Juha Laiturin maalilla johtoon 26minuutilla, syötön antaa Tuomo Rintala, näistä lukemista tauolle. Mustapaidat aloittavat toisen jakson räväkästi sillä vain 3 min oli toista jaksoa pelattu kun kärkäs Tuomo Rintala karkaa päättäen varmaan viimeistelyyn. 10 min myöhemmin illan pelaaja Rintala karkaa jälleen ja viimeistelee 3-0. Kotijoukkue jatkoi vyöryttämistä Teten maalille kunnes 70 minuutilla Tumppi osuu jälleen ja hattuja satelee kentälle ;=) 4-0 !! Ottelussa tehdään vielä kolme maalia, tete kaventaa 4-1: een mutta Kaj Väljä laukoo pilkulta 5-1, 90 min tete tekee vielä ja näin loppulukemat 5-2 himaan !! Illan pelaaja oli loistavasti pelannut Tuomo Rintala.

APV-KJV/Kanu 6-1 (2-0) Avausjaksolla peli ajoittain kotijoukkueen hallinnassa mutta mustapaidoilla parhaimmat maalintekopaikat. Henkka pitkän avauksen jälkeen  avopaikassa mutta pallo hivenen ohi. AP pääsee pariin kertaan hyvältä hollilta laukomaan mutta pallo ei vaan uppoa yläpesään. Kotijoukkue sitten kuittaa oikeastaan ensimmäisestä paikasta, Pekka tulee vastaan mutta hyökkääjällä liikaa tilaa ja näin 1-0. APV tekee 2-0 maalin samantapaisesti. Toisella jaksolla mustat panostaa hyökkäykseen, paikkojakin syntyy mutta tänään ei vaan mikään onnistu. Kotijoukkueella sitten kaikki napsahtaa ja tylyt loppunumerot taululla.

KJV/Kanu- SIF/2 3-2(1-1) Kotimatsi Markin nurmella vastassa aina vaikea sundomi. Ottelu lähtökohta oli pirullinen sillä vastustajalla yhden pelaajan vaje. Alku oli aika hermostunutta pelailua, vastustaja pelasi pitkää palloa joista olivatkin siirtyä johtoon mutta kivikangas torjui loistavasti. SIF  siirtyi 0-1 johtoon kun pallo ajautui lopulta vihreäpaitaisille, vastustaja nosti pallon hallitusti vastaantulleen Kivikankaan. Kotijoukkueen kuittaus tuli samantapaisesti, Tuomo Rintalan nostaen yli molken. 51 min mustapaidat siiryivät 2-1 johtoon,Laituri siirsi Antti Hakalalle keskelle josta lähti maailmanluokan veto yläkulmaan.Sundom tuli kuitenkin taas tasoihin yhdestä harvasta pistosta,,heinonen latasi varmasti 2-2. Ottelun voittomaali oli hieno. Kumpu-huhtalan vapaapotkun 81 min  puski Laituri voimalla perille !! Vaikea matsi,,pojot kuitenkin himaan.

Kury - KJV/Kanu 3-0 (1-0) Tämän päivän ottelussa ei vierailla hirveesti ollut panosta mutta taas kotijoukkueella oli sitäkin enempi sillä Kury on  jäänyt sarjassa tiukkaan tilanteeseen sarjan hännillä. Kotijoukkue aloittikin hyvin sillä vain vajaat 10 min oli pelattu kun pallo P Kivikankaan selän takana. Enempää maaleja ei sitten nähtykään ekalla jaksolla. Toisella puoliskolla kotijoukkue iski sitten kahdesti n. 70 min kohdilla. Mustapaidoilla oli pari loistavaa paikkaa tehdä kavennus mutta osumia ei nähty. Lopputulos 3-0 kotijoukkueelle jota joukkue todellakin tarvitsi taistellessa putoamista vastaan.

KJV/Kanu - Fc Komu 5-0 (2-0) Kauhavan keskuskentällä pelattiin tämän kauden päätösottelu, vastassa vaasalainen ryhmä jonka mustapaidat kaatoivat vierasottelussa 2-6 lukemin. Ottelun alku oli tosi rauhallista pallon siirtelyä. Kotijoukkue otti kuitenkin pian ottelun hallinnan ja maalipaikkoja alkoi tulemaan runsaasti mutta tilanne säilyi 0-0: ssa. Lopulta mustat siirtyivät ansaittuun johtoon 30  min kohdalla AP Väljän mallikkaalla laukauksella,hyvän esityön teki Juha Laituri. Taukotilanteeksi laukoi pilkulta Juho Puroaho varmasti alapesään 2-0. Toisella puoliskolla kotijoukkueen hallinta jatkui vakaana, harvassa oli vieraitten hyökkäykset jotka alakerta hoiti helposti. 67 min Laituri pääsi näyttämään laukaisutehojaan, pallo voimalla alapesään 3-0 ja tästä minuutti myöhemmin kentän paras pelaaja Puroaho niittasi AP Väljän passista 4-0, oli muuten niinkuin oppikirjasta. Viimeisen niitin vieraitten arkkuun naulasi loistavasti myöskin pelannut Väljä, maali jäikin sitten ottelun viimeiseksi ja näin selkeä voitto kotijoukkueelle 5-0 !!. Sarjakausi on nyt paketissa ja voidaan todeta kauden menneen todella hyvin sillä joukkue sijoittui sarjassa kolmanneksi. Lopuksi nöyrä kiitos joukkueessa mukana olleille hienosti menneestä kaudesta. KIITOS